Härlig dag!

image4Härlig dag det här! Jag och Mia hann precis klart med våra Litterär gestaltning portfolion och lämnade in dem. Sedan slutade jag tidigt och fick med mig Amanda till stan när jag skulle köpa biljetterna till Norrköping-Djurgården! Känns så otroligt skönt att ha det spikat nu! Sedan köpte vi Ben & Jerrys-glass!



Efter stan åkte vi hem en stund till Amanda i Edsviken innan jag tog bussen till Silverdal för att vara barnvakt. Och alla killarna blev lika glada som vanligt när jag kom så det kändes ju lite jobbigt när de skulle nattas. Mina små skruttungar :)

De hann i alla fall somna innan Amanda kom och höll mig sällskap. Vi satt och tittade på Let's Dance och åt chips och godis så att jag är proppmätt! Sedan var det Hjälp! också. Måste ju vara Sveriges klockrenaste serie. Vi hann precis se att det var Mi som åkte ur Let's Dance innan föräldrarna kom. Sedan gick vi hela långa vägen från Silverdal till Edsviksvägen och jag missade alla bussar som vanligt så jag gick hem till Amanda och tittade lite på en rolig film innan jag kunde ta bussen hem.

Det är kul att åka buss på kvällen. Alltid massa människor som man kan skratta åt. Det satt en full fjortis bakom mig som inte hittade till Edsbergsparken. Det var en kille som kom fram till mig nä jag sattt och väntade på bussen och frågade: "När avgår den?" Vadå avgår? Jag var tvungen att be honom upprepa tre gånger innan jag fattade. Varför kunde hann inte bara fr¨ga när det GÅR? Sedan kom det en kille till. Han var väl i 25-årsåldern skulle jag tro. Han var en sådan där som har byxorna uppdragna till armhålorna och viker ändå upp dem där nere så man ser hela strumporna. Han var också jättefull och ramlade in i varenda säte, men ändå skulle han typ längst bak. Sedan somnade han. Vore kul om han missade sin station för han satt i alla fall kvar på bussen när jag gick av den.

Nu ska jag sova. Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Amanda

nattbussar är alltid lika kul!! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback