Panik!

Skola som vanligt idag. Och halvdag, även det som vanligt. Började med naturkunskap där vi gick i genom matsmältning. Fy fan vad äckligt!! Vi ska nu göra ett grupparbete där varje grupp ska specialisera sig på en del inom matsmältningen och jag ville då ha munnen eftersom det är det enda som inte har med avföring eller spya att göra. Så nu ska jag skriva om smaker. Ska bara skriva om goda smaker som choklad!

Därefter var det religion och sedan svenska. På både kurserna handlade det om etikfrågor och det var inte så ansträngande.

Åkte sedan hem och åt lite lunch innan jag gick och hämtade Ella i skolan. Vi hade det mysigt och spelade spel och målade. Tyckte jag var duktig på att måla förut men var har den talangen tagit vägen?

När jag barnvaktat klart åkte jag hem och åt middag. Sedan blev det till att jobba med projektet som är allt annat än klart. Skrev färdigt om Sicilien, maffian och Dolce & Gabbana. Började på Prada men jag hakade upp mig på ett ord och gav upp. Kanske fortsätter senare ikväll. Sedan ska frågorna översättas och det ska skrivas om geografi och sport. Sedan är mina texter klara. Ska försöka göra det till i morgon innan Camilla kommer. Hon ska komma hit så vi ska börja redigera på nytt, fast på Emils dator istället för på skoldatorerna. Vi måste nämligen vara klara med allt nästa vecka så vi kan skicka den på tryck. Kommer vi verkligen klara det här Camilla?




Snodde lite bilder från i fredags av Camilla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback