Michelles hemresa

Igår var det ju dags för Michelle att åka hem, så hon började dagen med att åka runt till lite olika ställen för att fixa det sista som behövde fixas och ta lite bilder på mallet med mera. Jag var hemma med både Josh och Morgan eftersom de båda två var lediga. Vi spelade lite Wii och så tittade de på Fly me to the moon. När Michelle kom hem åkte vi till Tacobell så hon kunde få äta där en sista gång. På vägen hem svängde vi förbi Tasneem. När vi kom hem igen spelade vi lite olika spel och packade Michelles väskor. Jag är fortfarande helt amazed att vi fick ner allting. Det såg ut som om hon skulle behöva åtminstone två till stora väskor! När Bruce och Kathleen kommit hem sa Michelle hejdå till dem och det var så sorgligt att jag också var nära på att börja gråta. Nästa gång är det ju min tur! Det är ju i och för sig 5,5 månader kvar, men ändå! Resan till JFK började bra. Inte alls mycket trafik men ju närmare New York City vi kom desto mer bilar. Vi hörde på radion att eftersom det blåste så mycket stannade de alla lastbilar som skulle på broarna för att se hur mycket packning de hade. Detta gjorde att trafiken blev ännu segare. Tiden gick men vi kom nästan ingenstans. Vi åkte 4 miles på en timme. Det är ungefär 6,5 kilometer på en timme. När det var 4 minuter innan de stängde incheckningen och vi hade två avfarter kvar gav vi upp och vände och åkte hem igen.

När vi kom hem började Michelle och Bruce ringa till Lufthansa och CheapOair. Det enda de kunde säga var att det skulle kosta 200 dollar att ändra biljetten och 200 dollar för att hon inte visat sig på flygplatsen. Det var ju nästan alla hennes sparpengar. Helt sjukt! Men vi gick och la oss och i morse när jag spelade Wii med Josh kom Michelle ner och berättade att de hittat ett helt nytt flyg för drygt 300 dollar. Och det var bokat och de väntade bara på en e-ticket. Den kom aldrig, istället kom en bokningsbekräftelse där det stod att någon Robert från Louisiana hade bokat och betalt. Hela morgonen satt Bruce och Michelle i telefon och försökte komma fram till CheapOAir. När de väl gjort det sa de bara att det skulle komma ett mejl inom en timme, vilket det självklart inte gjorde. Till slut visade det sig att de fått fel utgångsdatum på kreditkortet de betalade med och därför hade allt blivit fel. Men det löste sig och vid halv 12 åkte jag och Michelle ner till Fairfield och hämtade upp Rebecca. Sedan började våran roadtrip till New Jersey!


Kommentarer
Postat av: mamma

Ja, detta visste jag för att vi precis då Skypat innan... Vågar knappt läsa om Roadtrippen däremot! Knasigt resebolag...

2009-02-15 @ 15:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback