Bröllop, chokladsmakning, Lejonkungen, cupcakes och Söndagsparty på Manhattan

Så, när pappa skrivit klart efter lunchen med Filip gick vi upp till Svenska Kyrkan. Precis när vi kommer dit rullar det in en limo och ut kliver en brud. Helt perfekt att lyckas pricka in ett bröllop! Där inne intervjuar pappa lite folk och så blir vi bjudna på kanelbullar, kaffe och cola. Sedan gick vi upp till bröllopet som var jättefint! Pappa tog en massa bilder och efteråt pratade han med prästen och vittnena.

När vi var klara i kyrkan gick vi till caféet Fika där pappa började med att intervjua ägaren som var hur pratglad som helst och hade bara en massa bra saker att säga! Han bjöd oss också på cappucino, bara för att jag aldrig druckit det förut. Och så hann pappa med att fixa deras dator. Jag var minst sagt förvånad att han lyckades med det! Sedan januari har de en från kocklandslaget som är där och gör choklad och han bjöd oss på lite olika. Först två stycken som var kokta på cigarr. Om man tog en tugga och sedan andades in kunde man känna cigarrsmaken i munnen. Sedan fick vi fyra stycken som han gjort för Earth day. Han hade gjort en naturkatastrof för varje element så det var tsunami, tornado, jordbävning och vulkan och alla var sjukt genomtänkta. Min favorit var jordbävningen som hade pops inuti, ni vet sådana som man äter med en klubba och så poppar det på tungan sedan.

När vi var klara på Fika åkte vi till hotellet och bytte om och så drog vi till Broadway och såg The Lion King som var helt otroligt bra!! Kostymerna var sjukt bra gjorda och allt var hur coolt som helst! På vägen hem sedan köpte vi varsin pizza slice.

Sedan i går gick vi ner till Greenwich Village därag köpte en cupcake med ett litet ljus i till pappa på Magnolia Bakery eftersom han fyllde år! Sedan promenerade vi runt där och bort till Soho och åt lunch på Café Bari. Greenwich och Soho är mina favoritstadsdelar i New York! Sedan blev det taxi upp till 26th & 7th för att gå på Söndagsparty. Bra som vi är fick vi gå in genom VIP-ingången och så fick vi Press-kort. Eftersom vi var VIP fick vi gå in före alla andra. Och hon som har hand om publikplaceringen var jättesnäll och frågade om jag och pappa ville sitta på samma som förra veckan och det var ju inga problem tyckte jag så vi fick sitta längst fram igen! Så fick se Mikael Persbrandt, Zach Braff, James Lipton och Petter på nära håll. Och så klart Filip och Fredrik! Jag fick också Filips kort med allt de skulle säga i akt 3!



Till slut åkte vi till Upper East och åt middag på en italiensk restaurang som hette Ciao Bella. Blev jättegod risotto med gorgonzola och äpple i! Nu jobbar jag och ska om ett tag åka och hämta Josh, sedan är det Morgans dans och så slutar jag. Pappa kommer hit i kväll så jag ska åka och hämta honom vid tåget :)

Nästa helg blir det Söndagsparty igen och då kommer Kristin Davis som spelar Charlotte i Sex and the city dit!

Kommentarer
Postat av: mamma

Oj oj oj... hur ska du klara ett Svenssonliv i hederlga Svedala. Glam & glamour hela tiden... Håller med dig; gillade Greenwich och Soho jag med ;) Såna kontraster till Upperwest & East o alla de höga skraporna... :)

2009-05-11 @ 19:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback