Valborg

Hade typ glömt bort att Valborg fanns men nu är det ju idag. Det var planerat en middag hos Sofie men jag får se hur sugen jag är på det sedan. Ska i alla fall träffa henne snart. Känns jätteskönt att veta att vi tycker samma sak!

Skulle vilja skriva om igår kväll men det var så idiotiskt att jag låter bli. Jag förstår verkligen inte hur människor tänker. Jag tror aldrig att jag har varit så arg i hela mitt liv!

Idag är det i alla fall mösspåtagning. Sedan ska jag och Amanda till stan :)

Dags för lite uppdatering kanske?

Det känns som att det var jättelängesedan jag skrev. Det var det kanske också. Har ju varit på läger i helgen. Delade rum med Camilla som faktiskt var trevlig. Var ju inställd på att det skulle vara det tråkigaste i mitt liv, så jag hade ställt in mig på att hon skulle vara tråkig också. Men det var hon inte så det kändes skönt. Fick lite bättre kontakt med konfirmanderna också vilket var kul.

När jag kom hem i söndags åkte jag direkt till Sollentuna Vallen och tittade på Sollentuna United - IK Frej eftersom det var invigning av Sollentuna United. Sedan tittade vi Emils match som också var där. Efter det åkte jag på studentskiva på Hirschenkeller. Det var kanske inte världens bästa drag ich jag dansade nästan ingenting. Satt och pratade med lite folk som var mina kompisars kompisar typ. Men de var trevliga och jag skulle följa med de och käka men allt var stängt. Så vi gick till Slussen (?) och vid 3 ville jag åka hem eftersom vi fortfarande inte hittat något som var öppet. Alex hade hunnit hem så han kunde kolla hur jag kunde ta mig hem eftersom jag inte hade någon aning. Jag hade typ 4 minuter på mig innan bussen gick och jag hittade ju så klart inte busshållplatsen. Sprang runt där helt ensam och letade och till slut hittade jag tre tjejer som skulle med samma buss så vi sprang runt och letade tillsammans. Hittade den precis nör bussen skulle gå så det var tur.

Måndagen blev en riktig slappardag. Vaknade vid 10 och gick och bäddade ner mig i soffan och kollade lite på tv. Sedan tog jag en promenad i solen till Kungsholms torg där jag hyrde Underbar och älskad av alla och sedan till McDonalds och köpte hem lite lunch. Sedan gick jag hem och bäddade ner mig igen och tittade på filmen. Sedan sov jag lite innan jag åkte till Stadion. Djurgården - Ljungskile var det. Vi hade hand om straffsparksläggningen vilket var kul. Jag vart till och med lite imponerad av mig själv att jag var så duktig. Men efter ett tag tröttnade vi så jag, Ida, Linnea och Sebbe gick till 7eleven där jag köpte Ben & Jerrysglass och sedan gick vi och satte oss på Sektion A där vi blivit lite stammisar. Det är ju skönt att sitta där i solen. Matchen var hemsk och jag tackar Tauer och stolpen att matchen slutade som den gjorde!

Den här dagen har också varit skön. Var ledig idag också så satt hemma och skrev projektrapporten och sedan hoppade jg lite studsmatta med Oscar och hans kompisar innan jag åkte på dans. Det känns rätt bra nu för jag kommer i håg nästan allt. Efter dansen åkte jag och Camilla till stan för att hitta en klänning som jag kan ha på dansuppvisningen. Hittade en på Gina som jag kanske ska köpa om jag får pengar.

Nu har jag precis också fått reda på att jag måste betala flaket IMORGON! Liksom tack för det. Vore ju bra om man fick veta lite tidigare än kvällen innan? Sedan smsar jag Roschi för att jag ville veta vem det var som skulle köpa min andra biljett. Då är det ingen som ska göra det? Just för tillfället känns allt inför studenten bara skit. Pallar inte med det här och nu är typ alla arga på mig för att jag inte har 1264 kronor. Vart fan ska jag få de ifrån hade ni tänkt er?

Ett derby som kanske inte gick som planerat

Klockan 14.10 gick jag ut för att ta bussen för att åka in till stan. Träffade Andrea vid busshållplatsen och pratade lite med henne så jag missade bussen. Till nästa buss kom Emelie och Lisa. Emelie skulle åka in till stan så jag fick sällskap av henne. Tog 607an till Karolinska och precis när vi får gå av bussen åker 3an som jag skulle byta till. Väldigt irriterande! Nästa buss kom i och för sig efter bara 4 minuter men ändå!

Kom i alla fall fram till Hantverkargatan efter ett tag och gick hem till pappa. Såg typ 100 barnvagnar på vägen så det är ju typ värsta babyboomen i stan. Gick upp och hämtade en tröja och sedan gick jag till Fridhemsplan för att ta mig till Gullmarsplan och pappas jobb. Det var nämligen så att jag skulle köpa en biljett till Patrick men då kunde pappa fixa gratis till Södra nedre från jobbet. Så jag åkte dit och hämtade den så fick Patrick köpa min biljett.
Gick sedan tillbaka till Gullmars och köpte en macka på Subway på vägen för jag var hungrig. Sedan åkte jag till Stureplan och träffade Rebecca. Rebecca köpte med sig mat från McDonalds så gick vi och satte oss i Humlan med en massa andra Djurgårdare. Det var riktigt härlig stämning. Vi hade bestämt träff där med Alex & co. Men de var sena och skulle "bara" gå till Donken först. Sedan började alla Djurgårdare gå från parken och det blev helt dött. Jag och Rebecca satt kvar och väntade ett tag men sedan bestämde vi oss för att gå till Donken och möta de där. Men då har de redan börjat ta sig till Solna. Utan att säga till! Inte snällt! Vi träffade Philip som skulle ha skiva på Blue Moon Bar och sedan skyndade vi till Centralen. När vi kommit till Plattan ser vi typ 150 pers som blir eskorterade ner till tunnelbanan av poliser. Vi gissade rätt - det var DFG. Så vi åkte tunnelbana med dem och ett par Gnagare som trodde att det var helt okej att sitta och prata med oss. Då började jag och Rebecca sjunga "Pissa, pissa på, pissa på AIK".

När vi kom till Solna gick vi till McDonalds för att säga hej till Sofia som jobbar där och gå på toa. Det var en kille som trodde att det var självklart att han skulle få gå föra oss för att han ahde fått bajs på sin sko. Men nej, han kissade i städskrubben i stället.

Sedan träffade vi Patrick och gick in på arenan. Bara för att Alex och de dissade oss tyckte jag att det vore schysst om de höll platser åt oss eftersom vi skulle kommit dit mycket tidigare om vi inte behövt sitta i Humlan och vänta på dem. Men det fick bara plats för en så jag fick stå där med Alex, Ida, Kim, Martin och fyra andra tjejer som var astrevliga, Rebecca ställde sig med Katie och Carro och Putte hittade Niklas och Mattias.

Jag hade sagt innan att det skulle vara pinsamt om vi förlorade med tanke på hur det gått för AIK i år. Men AIK tog ledningen efter 3 minuter. De började bäst men vi kom i kapp sedan och det var ganska jämnt. I andra hade vi en massa chanser. Bland andra Jones skott precis över ribban och Enricos nick som Örlund reflexräddade. Till slut - äntligen - blev det straff för Djurgården och egentligen är det Lance som är straffskytt men nu8 fick Quirino ta den. Han måste känt en stor press eftersom säkert alla skulle hata honom om han missade. Men han satte den och det stod nu 1-1! Jag vågade inte titta utan stod och kramade Rebecca som kommit och ställt sig med oss efter paus. Men efter målet var vi alla bara en stor kramhög! Fy fan vad härligt det var! Har aldrig varit så glad äver en kvittering.

Efter matchen när vi skulle ta oss ut blev det kaos. Det var sagt att de Djurgårdare som ville skulle stanna kvar för att inte båda klackarna skulle ta sig ut samtidigt eftersom det inte kunde resultera i annat än bråk. Men det var helt frivilligt och ingen skulle hållas kvar mot sin vilja. Men det hade Djurgårdens säkerhet inte fattat utan när folk började ta sig ut blev de helt galna och slog alla de kunde med sina batonger. Det spelade ingen roll om det var någon som blev utknuffad av alla som var bakom, om det var en tjej eller kille, om det var någon ung eller gammal. Alla som kom i vägen åkte på stryk. Jag och Rebecca var mitt i gröten och hade inte Alex tagit tag i min arm och dragit ut oss vet jag inte vad som skulle hända. Vågar knappt tänka på det.

Derbydags!

Hade körlektion i morse som gick jättebra. Det satt med någon gubbe i bilen som skulle kolla hur min lärare var. Men men körde grymt bra i alla fall!

Sedan hade jag världens segaste svenska och nu är jag hemma för att äta lunch innan jag ska dra vidare in till stan. Måste sminka om mig också för att det var en jävla fluga som flög in i mitt öga.

Sedan är det match!!!!!!!!!!!!!!!!


TAGGA!!!!

I morgon är det derbyt som gäller. Är så sjukt taggad så det finns inte!!! Ska möta upp Rebecca och Alex med flera i stan och sedan är det bara ladda, ladda, ladda!!!

98, visst är det sjukt?
Ett lag vann guldet i svart och gult
Nu har det gått så länge sen dess
så vi sjunger sången de hatar mest
10 år sen, GNAGARSVIN
10 år sen, GNAGARSVIN
10 år sen, GNAGARSVIN
10 år sen, GNAGARSVIN




Onsdag

Alltså den här dagen! Jag gick upp hyffsat tidigt. Skulle vara i skolan 8.30 för nationellt prov i svenska. Men jag hade glömt häftet hos mamma och batterierna i mobilen hade dött. Laddaren var ju förstås också hos mamma. Det var alltså meningen att jag och pappa skulle åka lite tidigare så jag hann hämta dem. Men vi hinner typ starta bilen och vända. Sedan började det låta som om någonting i bilen sitter löst och så skakar det tills bilen stannar. Trodde först den skulle explodera eller något. Vi vågade såklart inte åka så det såg ut som att jag skulle missa uppsatsskrivningen. Vi gick och pratade med bagaren på bageriet under oss och han tyckte vi skulle ringa våran granne Maria. Så det gjorde vi och hon är jättesnäll så det var ju klart att vi fick låna hennes bil. I all stress backade pappa in i en pelare för att göra morgonen even more minnesvärd. Hann i alla fall hem till mamma och sätta mobilen på laddning och hämta häftet, åka till skolan och köpa en macka och en latte och sedan till klassrummet. Jag tror jag kom exakt 8.30. Vilken tur liksom.

Provet var tråkigt. Bara tråkiga ämnen att välja på. Men men det gick helt okej ändå. Efter provet åkte jag till mamma och hämtade mobilen och sedan in till stan för att äta lunch. Träffade Linn på bussen och hon skulle också till stan så jag hade sällskap ända till Karlberg. Vilken tur jag hade! Kom i alla fall till pappas jobb tidigare än jag trodde så jag fick sitta och vänta där ett tag innan pappa och jag gick ner och mötte Emil. Vi gick världens längsta omväg till en nyöppnad Thairestaurang. Jag orkar inte ens förklara. Men man märker vart jag ärvt min virrighet.

Maten var som helst sjukt god och när vi ätit den gick vi till JamJam. Där köpte jag chokladglass med mjukglass på. Fatta vad gott liksom. Det fanns inget namn för den så vi kallade den för Amanda speciale. Hoppas det finns att välja nästa gång!

Sedan åkte jag till Rebecca för att hämta två jackor och en tröja och var där en stund innan jag åkte till Silverdal för att vara barnvakt åt Ville och Hugo och Isak. Alltså man märker liksom på en vecka hur mycket de växer. Ville kan nästan säga Amanda, vilket gör mig riktigt stolt. Haha.

Hemma sedan har jag inte hunnit med så mycket. Bland annat Morgonsoffan och Sverige pussas och kramas.

19 timmar med Sanna

Måndag kväll/tisdag: Efter matchen begav jag, Rebecca, Alexander och Alexander oss till Vasagatan där jag och Rebecca drog till Donken (surprise?) och Alex x2 till Citykrogen. Medan jag och Rebecca satt där och åt våra El Maco Chicken Junior med extra ost kom Sanna dit. Hon var jättesöt med sin rosett-frisyr och guldleggnings. När jag ätit klart bytta jag om till min blåa klänning och gula leggings och allt annat gult. Vi skulle ju på outrageousskivan. Vi sa i alla fall hejdå till Becca och gick till Citykrogen för att umgås lite med pojkarna. När vi varit där ett tag gick vi till Frans August där skivan ägde rum. Träffade massa människor jag kände som Ida, Jennie och Agnes. Skönast kläder var Mats och Benjamins kycklingdräkter. Alltså de går inte att beskriva.

Jag och Sanna stannade i vilket fall inte så länge utan gick till McDonalds. Igen. När vi ätit klart lyckades vi tajma den sista tunnelbanan från Kungsträdgården hem till mig. Sedan sov vi. Eftersom det fortfarande är kaos hemma skulle både pappa och Britt skulle komma in till våran lägenhet och tydligen också målaren som skulle byta om och Britt var ju tvungen att föna håret i mitt rum. Vi bestämde oss därför att sova i Emils säng för att bli så lite störda som möjligt. Jag hade tydligen sovit som en köttbulle? Vi hade i alla fall en ganska lugn morgon eftersom vi inte skulle till skolan. När vi var hyffsat vakna tog vi bussen den otroligt långa vägen till Kungsholmstorg där vi köpte Cola och hyrde en film. "Bröllopsnatten", inget att rekommendera. Som vanligt när jag och Sanna hyr film. Vi köpte pizza också. Jag köpte en Hula hula som inte ska innehålla ananas men det fick jag i alla fall, så Sanna blev avundsjuk för att jag fick BÅDE ananas OCH curry. Moahaha! Efter filmen tittade vi lite på Unga mödrar och Vänner. Sedan åkte vi till Sollentuna för dans. Kände mig inte lite uttittad när jag kommer där med kallgult hårband, grön Brasilientröja med en knallrosa klänning unde roch gula leggings. Var ju inte riktigt på humör för att  dra till mig uppmärksamhet. Men men. Dansen gick bra. Vi hade ju typ glömt allt i början men sedan satt det rätt bra. På kvällen åkte jag till pappa och gick och la mig tidigt.

Uppdatering

Sanna klagade så här kommer hem liten uppdatering av vad som hänt i veckan!

Måndag: Efter skolan åkte jag till Stadion för att det var match. Djurgården-GAIS. De bredvid mig på tåget jobbar som säkerhetsvakter på Stadion så fick höra lite om vilka sjuka grejer folk tar med sig till matcherna. Kom i alla fall till Stadion precis halv och vi fick samma äckliga mackor som vanligt. Ägg och konstig falukorv på. Tog bort allt pålägg igen. Sedan var det jobbdags. Det fanns en boxningsring som jag inte vågar prova. Men den var rolig. Där jobbade i alla fall Alex, Alex och Putte. Innan allt folk började komma körde vi först kvadraten (som jag suger på så det var ju tur att pappa ringde så jag hade en anledning att smita). Sedan körde vi det när man står i en ring och ska slå bollen till varandra utan att den nuddar marken. Det gick lite bättre! Men sedan när folket började komma så det bara blev jag, Kim och Ida kvar var det inte lika roligt. Vi hade inte fått/tagit någon arbetsuppgift så vi tog en liten promenad till Humlegården. Köpte med mig lite mat från 7eleven. Sedan satt vi där till matchen började. Då kom Rebecca. Vi satte oss på Sektion A för där var det sol. Fastän klockan var 7 kunde man liksom sitta där i t-shirt. Men precis innan paus hann solen gå ner och då blev det kallt. Jag och Kim skulle hämta jackor men vi fick inte upp låset till vårat omklädningsrum så vi gick tillbaka till os-tornet och in till Sofiapassagen och tänkte ta oss in den vägen. Så vi gick genom hela korridoren som var mörk och läskig. Men tror ni vi kom in där eller? Nej nyckeln gick inte ens in i låset. Så vi fick gå tillbaka och låta någon annan öppna åt oss.

Matchen slutade hursom helst 0-0 så vi har fortfarande inte lyckats göra mål hemma mot GAIS-bajs sedan 1992.

Straff

AIK gar fått straffet för det som hände på derbyt förra måndagen. 25000 i böter bara och att de måste sätta nät vid norra läktaren. Ofta det kommer hjälpa liksom. Det stod även vad som kastats in på planen mot Lolo Chanko. Och nu fick jag det bekräftat: AIKare är dumma i huvudet. Det hade slängts in vanliga saker som mynt, ölmugg och tändare. Men sedan var det någon som kastat in en parfymflaska (!?) och någon hade kastat in en mp3. Hur dum får man vara?

Något annat kul som jag tror att jag glömt skriva var det som stått på Dulee Johnsons hemsida inför AIKs hemmamatch mot Trelleborg: "Det ska bli skönt med en bortamatch". Liksom bra koll.

Är det sommar eller vinter?

Alltså helt sjukt hur det kan gå från sommar till vinter på typ en timme. Var ju jättevarmt idag så gick runt med värsta korta klänningen. Lämnade Bella vid tåget vid tre och sedan åkte jag till Blackeberg för att möta pappa så jag kunde övningsköra. Körde till Barkarby där vi tittade i lite affärer och sedan åkte jag till Helenelund där vi åt jättegod pizza. Sedan åkte jag runt lite i Edsviken innan jag åkte till Edsberg för att se på Emils match. Emil gjorde två mål och blev matchhjälte. Jag pratade nog sammanlagt i telefon i en timme och alla började tjata att jag skulle få strålningsskador. Haha! Men det var i alla fall sjukt kallt och stå där i en och en halv timme.

När jag kom hem var det Parlamentet på TV. Och Björn Gustafsson var med så det var roligt.

I morgon är det Djurgården-GAIS så det blir jobb där. Vi lär ju köra Alexs favoritramsa: "G-G-G, A-A-A, S-S-S, gas-gas-gas, hata GAIS, hata GAIS, hata GAIS" haha. Det lär bli en bra match och förhoppningsvis gör Sebbe mål i gen. Och Rebecca ska typ gå på matchen så vi kan börja ladda inför derbyt som är på torsdag. Kan inte riktigt fatta att det är så snart! För mig lär det ju bli årets match eftersom jag kommer missa andra råttderbyt. Hammarby är ju inte lika roliga. Eller förresten, det är lite kul att Rami (som man trodde skulle vara årets värvning i hela Allsvenskan och som Bajen la typ allt de hade på) petades idag. Haha!

Haha ni kanske inte fattar men mest för att jag ska komma ihåg själv!

Özz Nujen:
"Finns det några svarta här? Le så jag kan se er!"

Spencer Brown:
"I'm so drunk I'm pissing tequila"
"After an hour someone will kick you and then you sue them"
"She was like 'I like your accent', and I was like 'I like your accent', and she was like 'really?' And I was like 'noooo'"
"She said 'I buy you dinner' and I'm a bit tradtional ´so I was like 'HA?! Buy me dinner? You cook me dinner!"

Björn Gustafsson:
Med östgötskdialekt: "Det här är ett rån, men går det att föra över pengarna på ett annat konto?"
Ny i Stockholm: "'Ursäkta, vet du vad klockan är?' 'Tjacka egen tick tack'"
"Har du sett min villa min ville villa kulla villa, vill och vill du veta varför villan heter så? Jo för här kommer Pippi Långstrump! Liksom inga argument. Då kan man ju svara om någon frågar 'Varför slår du mig?' Jo för här kommer Pippi Långstrump"
"Tjocka tjejer är ju ofta snälla, så det kom en snäll tjej"
En full fotbollsdomare på Djurgården-AIK när det kommer tre fria AIKare: "Straff till Djurgården, och jag tar den. Oj jag missade. Den går om!"
"Någonstans finns det ju ett universum där jag blev av med oskulden när jag var 16"

Hahaha!

Kom precis hem från Raw Comedy Club Late Night Show på China teatern. Fy fan vad kul det var! Orkar inte skriva alla roliga skämt nu men det var grymt kul. Det var Özz Nujen, Petra Mede, Mårten Andersson, Spencer Brown och allas vår älskade Björn Gustafsson! På vägen hem stannade vi på donken, för ovanlighetens skull. Haha. Träffade Kevin där och jag skulle förklara alla skämt för honom på bussen men han fattade inte riktigt.

Annars idag tog jag det lugnt på förmiddagen. Tyckte att jag behövde det. Sedan åkte jag in till stan och träffade Bella som kom med tåget från Köping. Vi gick runt lite på stan och träffade bland annat tre italienska gubbar. Fett skumma. Började prata italienska som om de trodde att alla skulle fatta vad de sa. Nu gjorde jag i och för sig det. De sa typ "Possiamo fare una foto?" och så tog de tag i mig fast jag sa att jag inte ville. Hoppas inte de fick någon bild. Men detta hände mitt på Drottninggatan så gissa om man blev lite uttittad eller.

Sedan gick vi vidare. Bland annat förbi Derby där Martin Andersson, Philip Hellqvist, Per Johansson och Sebastian Rajalakso satt och skrev autografer. Sedan skulle vi ta tunnelbanan till Östermalmstorg men det hade hänt något spännande så tågen fick inte stanna vid t-centralen. Vet fortfarande inte vad som hänt.

Men sedan åkte vi i alla fall hem till mig för att ta det lite lugnt innan det bar av till Söder för thaimat. Det var jättegott. Sedan åkte vi till Café 60 där jag åt en jättegod morotskaka. Det fanns asmycket med choklad och ändå valde jag mototskakan.

När vi ätit klart åkte vi till Östermalm och gick runt där ett tag innan vi skulle träffa alla i Berzeliiparken. Men det blev en nice kväll och i morgon kommer alla råa skämt. Haha!

Veckan som gått

Alltså låtsas som att det är ett inlägg per dag så känns det inte lika långt :P

Tisdag: Gjorde inte så myckjet spännande. Övningskörde, sedan träffade jag Sanna så åkte vi till dansen. Sedan åkte vi till Kista för mat. Det var gott.

Onsdag: Hade ju redovisning om buddhismen. Det gick ganska bra och jag tycker att jag och Camilla sa bra grejer. Men vi fick bara g+. Jag tycker vi var värda mer än så. Sedan var det naturkunskap med Ellen och sedan trodde jag att jag hade svenska, men det hade jag inte så jag slutade. Då åkte jag till Sollentuna med Sanna och hämtade ut mina biljetter till Ajk-Djurgården. Börjar närma sig nu. Jag köpte också ett bröd med vitlök och mozzarella. Det var ganska gott, fast det skulle nog vara varmt. Sedan åkte jag hem för lunch innan jag åkte till Silverdal. Åkte först förbi mammas jobb en stund. Sedan gick jag till SIlverbäcken där jag skulle träffa Linda. Jag kom dit först så jag gick in på Ville och Hugos avdelning. Det var ett tag sen jag träffade dem så det tog ett tag innan de fattade vad jag gjorde där. På kvällen åkte jag hem till pappa och tittade på Örebro-Djurgården. Den slutade 1-1 och vem gjorde Djurgårdens mål? Jo, SEBASTIAN RAJALAKSO! Gör han mål på måndag mot GAIS är han typ lika bra som Geert den Ouden. Alltså gjort mål varje match, sina sex första matcher i Allsvenskan. Så kom igen Sebbe! Efter matchen såg vi slutet på Morgonsoffan och typ halva Sverige pussas och kramas.

Torsdag: Träffade Sofia på förmiddagen för att låna en svartvitrandig klänning som jag skulle ha på skivan. Var ju tur att den passade eftersom jag inte hade någon back up. Det enda som hände i skolan var att jag skulle lyssna på en massa tal. Det gjorde mig mer nervös för mitt eget tal som jag inte skrivit än. Så när jag kom hem sen skrev jag klart nästan hela talet. Det handlar om Rami Shaaban och att han fått kämpa sig genom karriären. Haha, jag kunde ju inte låta bli att skriva om att han nu spelar i Hammarby, men att det inte gått så bra. Fem insläppta mål på tre matcher. Varav två var mot Gais och tre mot Sundsvall. Sedan åkte jag och träffade Sofie i Sollentuna och vi åkte till Stinsen innan konfan och köpte handbojor som jag skulle ha på kvällen. Sedan åkte jag hem till Astrid och Axel för att vara barnvakt. Efter det åkte jag stan och träffade Eva-Lotta, Martin, Simon och Kevin på Citykrogen där vi satt en stund innan vi åkte till Mariatorget där skivan skulle vara. Alex kom också på tunnelbanan vid Slussen. Hans klädsel var klockren till temat kriminellt - rattfyllo. Han kom med felknäppt skjorta, partyhatt och en ratt. Hahaha! Men skivan var nice. Det kom in massa riktiga poliser och eftersom både Kevin och Eva-Lotta var utklädda till poliser tog Kevin tag i mina handbojor (den ena delen satt fast på min arm och jag var tjuv om ni inte fattat det) och skulle visa poliserna vad duktig han var. Sedan försökte jag och Eva-Lotta få med Alex och Martin till dansgolvet så jag drog i Alex ratt. "Om du tar på min ratt får jag ta på dina" hahaha. När vi skulle hem sedan var det jättekallt så jag och Alex delade jacka. Vet inte hur vi satt/låg på bussen men på något sätt lyckades vi tappa ena halvan av mina handbojor, som Kevin och Martin dragit sönder. När vi sedan gick  av bussen var det sjukt läskigt, jag och Alex satt fortfarande ihop och gick av. Det var inte så att vi var sega. Men när vi kommit av bussen var Simon, Kevin och Martin borta. Haha, vi httade de sen i alla fall. 

Fredag: Gick upp ganska tidigt för att skriva klart talet. Hade vörsta panik för det där för jag var så nervös. Sprang till och med hem till Roschi i pyjamas. Haha. Hade talet första lektionen och det gick ganska bra. I alla fall med tanke på hur nervös jag var. Jag var i alla fall den som var närmast fem minuter som man skulle. Sedan var det naturkunskap. Börjar bli lite trött på att prata om blodet nu. Så äckligt, som Sid i Ice Age skulle säga. Sedan var det religion och vi tittade på en till scen från Matrix och jag förstår fortfarande inte filmen. I alla fall inte mer än det alla andra kommit fram till. Efter religionen åkte jag hem och skrev mitt pm för talet jag hållt och sedan fixade jag mig lite för middagen hos Martin som fyllt 20. Mötte upp Alex, Christopher, Simon, Monica, Eva-Lotta och Cathrine i Helenelund och tog bussen till Martin där också Kevin var. Han var bartender så det var nice. Sedan kom också Erik, Isabelle, Harald, Carl och en tjej som jag inte kommer i håg namnet på. Vi käkade god mat och sedan spelade vi förkröksspelen som han fått av mig och Alex i present. Vi spelade "Hur fan visste du det?" Och ingen av de visste att det var Olinda som sjöng Playboy Bunny. Är det onormlat att kunna det? Sedan spelade vi "Sanning eller konsekvens - den elaka versionen". Det var rätt kul. Jag utsattes inte för så värst mycket. Det roligaste jag fick göra var att måla läppstift på Christopher - med förbundna ögon. Han blev jättefin och vi tog en bra bild. Men den tog han bort för han inte ville att hans flickvän skulle se. Taskigt tycker jag. Träffade i alla fall hela munnen sen målade jag visst lite över också. Sedan när typ hälften dragit satt Monica, Simon och Christopher och körde typ bara sanningskorten då ville Alex typ sova. Och han somnade jättefort och det gör man ju inte ostraffat. Alla killar ville att vi skulle skriva AIK i pannan på honom, men jag och Monica tyckte det var för taskigt så i stället ville hon skriva Penis men hon hann bara PE innan han vaknade. Sedan åkte vi typ hem. Men det var en kul kväll och det kändes skönt att bo nära för en gångs skull. 

Lördag: Nu ska jag typ duscha. Sedan ska jag åka in till stan och träffa pappa. Kanske övningsköra lite. Sedan kommer Bella med tåget från Köping. I kväll blir det Raw Late Night Show med Björn Gustafsson. Nice!

Plugg, plugg, plugg... men snart är det slut!

Om 7 veckor tar vi studenten! Kommer verkligen känna mig fri då. Allt är ju så sjukt jobbigt. Sitter just nu med fyra böcker runt mig. Ska läsa fyra sidor naturkunskap till i morgon om blodet. Sedan ska det vara förhör på det. Sedan har jag religionen. Ska ha läst om fanatiker och skrivit om det. Sedan skrivit om Darling som jag knappt kommer ihåg. Jag och Camilla ska redovisa om buddhistiska tempel i Kina. Och slutligen har jag teorin. Blä på allt!

Full ledig dag

För de flesta rudbeckare är nu långhelgen slut. Synd för alla dem. Men jag är ju ledig i morgon också. Eller ledig och ledig. Måste skriva om Buddhatemplet vi besökte i Kina, mitt tal till svenska nationella som jag ska hålla på fredag, övningsköra och dansa. Det var en del, så där rök den sovmorgonen.

Idag bestämde jag mig också för att gå på en studentskiva på torsdag med tema olagligt/kriminellt. Hur ska jag klä mig? Kanske ska fråga Sofia om jag får låna hennes klänning. Den borde funka. Men nu ska jag sova.

Natti natti

Fotbollsmördare kan de vara själva

Det var väl kanske Arnefjord som gjorde bort sig mest. Börjar bli lite av en grej för honom. Nej men det var jävligt klantigt av honom att tackla ner vem det nu var som kom fri och dra på sig sitt andra gula kort. Men jag ska inte klaga. Ledde ju till mål på den frisparken. Sedan skämde ju råttorna bort sig. Börjar kasta in grejer på plan och mot Lolo Chanko. Att man kan vara så dumma i huvudet. Egentligen borde domaren brutit matchen helt och gett Hammarby segern med 3-0 eller poängavdrag för AIK. Men nej matchen ska fortsätta spelas och AIK ska få en straff på slutet. Och att AIK-spelarna tackar publiken? De borde också visa att det inte är acceptabelt att kasta in grejer. Där står de och sjunger att Bosse Lundqvist är en fotbollsmördare. De själva då?

Vem gör bort sig mest ikväll?

Det ska bli riktigt kul att se Hammarby-AIK i kväll. Den matchen är riktigt svårtippad. På ett sätt känns det som att Hammarby borde vinna med tanke på att de ju faktiskt kan göra mål. AIK har ju bara gjort ett mål sedan 24 september. Och AIK har Daniel Öhrlund i mål. Han har ju kanske inte visat sig från sin bästa sida den här säsongen. Så det talar väldigt mycket för att Bajen tar hem årets första derby. MEN, det finns ju såklart ett men här också, Hammarby har ju Rami Shaaban i mål. Rami som är landslagsmålvakt och har varit grymt bra i bland annat Djurgården och Arsenal. Nu i vinter blev det klart att han skulle spela säsongen för Hammarby och man trodde att Hammarbys målvaktskris som de hade förra året var slut. Men man började tvivla lite den 26 mars när han gjorde det där oförklarliga mot Brasilien på Emirates Stadium i London. En engångsgrej kanske man trodde. Men fem insläppta mål på tre matcher är kanske inte det bästa facit man kan tänka sig. Speciellt inte av en landslagsmålvakt i Allsvenskan. De har ju inte mött vilka lag som helst utan GAIS, Sundsvall och Ljungskile. Alla tre bottentippade. Så vi får väl se om det kanske är Rami som räddar AIK från fiasko i årets Allsvenska eller om han kanske skärpt till sig lite?

RIP Engla

Just det. När jag var ute och övningskörde hörde en extrainsatt nyhetssändning på radion. De hade hittat lilla Engla och 42-åringen hade erkännt mordet. Så hemskt! :( Känns helt sjukt att man kan känna så för någon man aldrig träffat. Men en sådan liten tjej ska ju få leva :(


Raj raj raj raj Rajalakso

Nu är ju helgen typ slut och jag tänkte att det var ju jättetråkigt. Men jag är ledig både måndag och tisdag så det var ju trots allt inte så farligt.

Helgen har i alla fall varit bra. Igår gick vi upp tidigt för att åka till Köping. Kom dit tidigt och tog en tur på "stan". Sedan åt vi lunch på ett café som hette Caffe Latte. Jag åt en jättegod toast! Efter det gick vi hem till Christer och chillade lite och käkade jättegod middag. Senare gick jag och Bella först hem till hennes kompis Julia och sedan till ett par andra för fest. Vi var inte där så länge men det var trevligt.

I morse gick vi också upp jättetidigt för att åka hem. Det var ju ,atch idag så jag skulle jobba. Vi skulle öppna grindarna kl 12, alltså en timme tidigare än normalt, eftersom det skulle vara Minikaminsdag. Men eftersom vädret var sämst öppnade vi inte förrän kl 13. Då vi var jättemånga som skulle jobba och det inte alls fanns mycket aktiviteter fick vi stå fyra stycken vi t-banan Tekniska och dela ut flyers. Gick asdåligt först men när jag började med "Hjälp oss att bli fler än AIK" ville alla ha en lapp.

Satt på sektion A under matchen för vi ville kolla hur det var med Dembo. Han gick ju typ utan att halta så han borde ju vara tillbaka snart. Aki kommer tillbaka nästa vecka och Sebbe lovade mig och Putte att fixa hem guldet till oss så det kan ju inte bli så mycket bättre. Han gjorde förresten mål idag - igen! Han är 100%, har gjort mål på alla matcher hittills. Så jävla grym! Sölvi gjorde också mål idag. Så vi vann. 2-1 blev det.

Efter matchen kom pappa och hämtade mig så fick jag övningsköra från Stadion till O'learys där vi tittade på andra halvlek på Manchester United-Arsenal och åt en jättegod pasta. Arsenal tog ledningen men sedan fick United straff och sedan frispark som de gjorde mål på, så de vann. Sedan körde jag hem.

Nu ska jag titta på resten av Parlamentet. Var fett dåligt, Peppe sa att Björn skulle vara med men det är han ju inte. Men det var kul i alla fall.

Friday

Det blev en rätt trevlig fredag. Hade sovmorgon till 13.50. Sedan hade jag naturkunskap och religion. På naturkunskapen fortsatte vi och prata om blodet och flera gånger var jag tvungen att anstränga mig för att tänka på annat. På religionen sedan fick vi se på slutet av Mel Gibsons film Passion of Christ vilket kanske inte var det roligaste att göra efter naturkunskapen. Vi fick också titta på delar av Matrix. Vad har den att göra med religion liksom?

Efter skolan åkte jag och Camilla till Sollentuna och käkade på Sushin. Jag åt lax med teriyakisås, mums! Sedan åkte Camilla till jobbet och jag till Kista för klippning. Hade inte varit där på ett bra tag så mitt långa hår är nu inte längre långt. Måste nog klippa mig oftare. På vägen hem ringde Sanna så det var trevligt att ha någon att prata med eftersom bussen i Kista självklart var försenad så jag missade 527an och fick ta 520 och gå från Malla. Väl hemma tittade jag på TV med mamma och sedan gick jag ut och mötte Jennifer, Uffe, Stefan och Tom. Vi gick hem till Simon där Sebbe med flera var. Vi tittade på Sin City och jag tror ingen fattade vad den handlade om. Sedan drog alla utom jag, Uffe och Jennifer så vi och Simon spelade klädpoker. Har inte gjort det på aslänge och jag är inte känd för att vara bra på poker så självklart var det ju jag och Jennifer som förlorade. Men det roligaste under kvällen var när Uffe skulle visa hur lätt det var att knäppa på sig en BH. Haha, det finns bildbevis!

I morgon blir det Köping så nu måste jag sova!

Helg igen :)

Igår var asnice. Gick upp rätt tidigt för övningskörning. Nu har vi lämnat Viby på riktigt, så vi körde lite i Fågelsången och Helenelund. Sedan hade jag inga lektioner så jag åkte hem och chillade lite innan jag åkte och hälsade på på mammas jobb. En tjejs kommentar: "Är du Amanda?" "Jaa" "Men du är ju prickig". Det visade sig att de hade haft en vikarie som hette Amanda och hade fräknar. Haha jag fattade ingenting.

Senare var jag barnvakt till Adam och Jakob. De var så söta! Sedan när jag kom hem läste jag massa teori samtidigt som jag tittade på Efterlyst och Insider.

Helgen ser ut som följande:
Fredag:
Ingen aning! Och det är ju idag liksom.
Lördag: Köping för att fira min morbror som fyllt 50. Hinner nog även träffa lite kompisar.
Söndag: Hem igen till mitt tredje hem; Stockholms Stadion. Djurgården-Halmstad och Minikaminsdag. Kommer finnas en del att göra med andra ord.

Trallala

Satt och tittade på Sverige pussas och kramas när jag kom på att jag har ju ingen lektion i morgon. Hur nice kan det bli? Ska övningsköra på morgonen och vara barnvakt på eftermiddagen. Annars är jag ledig hela dagen. Woho!

:)

           Gelfe - Djurgården
1-2
              Johan Oremo    Sebastian Rajalakso
                                     Jones Kusi Asare

Vinter

Glömde skriva att det var snöbollskrig på Strömvallen idag. Hihi :)

Lite roliga saker bara

- Den 24 april (samma dag som AIK-DIF) var det på dagen 7 månader sedan AIK gjorde ett allsvenskt mål.
- Norling sa att om man inte gör resultat kanske man ska byta klubb.
- Sitter och lyssnar på radio och hörde nyss Dulee Johnsson och Amy Winehouse - They tried to make me go to rehab, I said 'no, no, no'
- Djurgården leder för tillfället med 2-1 mot Gefle.
- Sebastian Rajalakso har gjort mål i alla sina allsvenska matcher hittills. Grymt bra av honom!
- Djurgården inte förlorat en match utanför Stockholm och Solna sedan den 29 april förra året.
- Min skola vann tydligen skol-sm i volleyboll så grattis till de som deltog vilka det nu var.

Igår och idag

I går var det ju skiva. Kvällen började med att jag, Camilla och Emelie åkte hem till Sanna för att tillsammans ta oss in till stan. I pissvädret. Vid centralen sa vi hejdå till Emelie och Sanna och jag och Camilla gick till McDonalds. Sedan träffade vi Alex, Martin, Simon och Kevin vid Sergels torg och åkte till Djurgården där skivan ägde rum. Jag och Camilla träffade två jättetrevliga tjejer i kön. Den ena var jätterolig. "Ursäkta, är du vakt?", "Det är så oskönt" och "Det här håller inte" var väl det hon sa i stort sett hela tiden. Men jag förstod henne för vi fick komma in en halvtiumme försent för det var några minderåriga som inte ville gå därifrån. Men till slut kom vi in. Det blev lite dans och lite socialisering innan vi åkte hem. Träffade bland andra Jennifer. Och självklart Maria också som bjudit dit oss. Jag åkte hem med Kevin och Martin och på bussen satt vi och var jättesugna på Donken. Vi satt typ och pratade om Dubbel cheeseburgare med bacon en stor del av resan. Men när vi kom till McDonalds var det stängt!! De ska ju ha öppet alltid! De hade stängt klockan 1. Som tur var hade Max öppet på andra sidan gatan. Köpte en Supremeburgare och en tacodip. Men inga pommes så jag fick doppa hamburgaren i dippen. Gick väl lite sådär men det var gott. Sedan åkte vi hem.



Konstigt nog var jag inte så jättetrött i morse. Gick upp vd halv 8, sminkade mig, klädde på mig och satte upp håret som fortfarande var krulligt sedan gårdagen. Första lektionen var religion som kanske inte var så jätterolig för Camilla var inte där och de flesta vet ju redan varför så det behöver jag inte nämna ;). Men jag och Josefine var riktigt duktiga när vi skulle lära klassen var kyrkans världsråd var. Vet ju inte ens själv.

Sedan var det naturkunskap. Och det var inget läxförhör så jag hade pluggat i onödan. Istället gick nästan hela lektionen åt till dissektion av lammhjärta och -lunga. Fy fan säger jag bara! Jag var tvungen att vara med fast jag svimmat av att ha sett blod på TV och av låtsasblod. Satt där och blundade i stort sett hela tiden. Ellen petade på det! Usch på henne! Men efter dissektionen kollade vi blodtryck och lungkapacitet och jag hade normala värden där. Hade till och med bättre lungkapacitet än normalt för min längd.

Efter det åkte vi till Sollentuna för att jag och Sanna upptäckte igår att de flyttat kebaben så vi var ju tvungna att prova äta där men det var inte lika bra som på förra stället. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och då kom även Camilla för vi skulle ju ha projektredovisning. Den gick faktiskt ganska bra, fast jag var så nervös. Förstår inte varför jag alltid blir så nervös. Men men. Efter alla redovisningar åkte jag, Ellen och Emelie till Subway för att hälsa på Sanna. Sedan tog jag värsta omvägen hem för att slippa vänta ute så länge som möjligt så jag åkte nästan med Emelie hela vägen hem. Men det var trevligt. Nu sitter jag och lyssnar på Gefle-Djurgården.

Gaah!

Projektredovisning om 24 minuter!! Kommer dö!!

Studentskivan

Tro det eller ej, men vi har lyckats planera! Vi har lyckats komma överens! Woho!

Snart kommer Sanna hit. Vi ska äta risotto, men vi har typ ingen parmesan så jag vet inte om det blir lika gott som det brukar. Men vi får la se.

Martedí

Tisdag idag och ingen skola som vanligt. Så jävla skönt! Fast om en stund ska jag åka dit för att planera skivan med tjejerna. Det är väl på tiden att vi träffas nu allihopa? Hoppas vi kommer överens! Efter det blir det hem och plugga lite innan dansen. Och efter dansen har jag jättebråttom. Eller kanske inte så jätte men lite. Mamma ska locka mitt hår till skivan i kväll. Hoppas det kommer hålla i sig. I alla fall tills vi är där. Mitt hår har en tendens att alltid vilja lägga sig platt och rakt. Det suger! Men jag har en känsla av att skivan kommer bli jätterolig!

Skadeglädje

3-0! HAHAHA!!
Alltså 2-0-målet var bland det roligaste jag sett. Har Ajk funderat på att byta målvakt? Lite intressant fakta är att Ajk inte gjort mål sedan den 24 september. Så nästa derby var det 7 månader sedan. SJU!!

Förutom att ha tittat på denna underhållande match har jag idag avrit barnvakt till Ella. Hon tog med sig Linn hem och när August kommit hem spelade vi först Body Balance och sedan Eye toy. Var helt slut efter. Sedan gick jag hem till Sofie för att vi skulle få i väg lite bilder vi tagit till en tidning och sedan gick jag hem. Träffade Andrea och Linda på vägen så jag fick sällskap. Mycket trevligt eftersom jag missade bussen. När jag kom hem var min kusin Robert här, så vi käkade middag och sedan började matchen. Skrattar fortfarande. 3-0, Emil! 3-0!

Maffia i morgon

I morgon är det maffiaskiva och jag har bara tänkt på klänning. I torsdags bestämde jag mig för att jag skulle ha mammas klänning så det behövde jag sedan inte tänka på. I helgen har jag bara gått och tänkt att jag måste ha ett rött läppstift. Det hittade jag i går så det behövde jag inte heller tänka på. Men idag kom jag på vad som saknades - SMYCKEN! Vad skulle jag haft om jag inte tänkt på det? När jag och Camilla varit och visat våran tidning för steg 3-eleverna åkte vi till Stinsen och tittade i en massa affärer. Till slut hade jag i alla fall ett halsband, en ring, ett armband och en kuvertväska. Och mat i magen blev det också. Så nu hoppas jag att det inte ska vara något mer. Eller?

ojdå

Nu blev ett så där långt inlägg igen. Sorry! Men jag ville få med allt. Men jag glömde nämna att matchen var helt okej. Det blev oavgjort men vi var bättre och det var kul att se hur jävla bra Rajalakso är! Bra köp det där alltså!

Helgen!

Herrugud, har inte kollat någonting på någon dator på hela helgen. Känns helt sjukt. Men badrummet i pappa och Britts lägenhet håller på att renoveras så de bor i min och Emils i stället och pappa hade glömt sladden till datan i deras lägenhet så batterierna tog slut. Annars har det varit rätt chill. Vi har ju inte haft något kök på hela helgen så vi har ätit ute. I går till exempel åt vi brunch på Sirap i Vasastan. Riktig amerikansk frukost. Jag åt french toast. Mums!

Efter frukosten fick jag springa typ aslångt tills jag hittade en buss som gick till Stadion där jag bestämt träff med Patrick. Hittade i alla fall en till slut och kom dit i tid. Vi började att jobba vid hoppborgen tillsammans med Kim och Ida. Men det var rätt dött i början så vi gick in och kollade gräset. Det var då man kände hur underbart det egentligen var att säsongen börjat igen. Det var ju Stadionpremiär. Sedan hälsade vi på en av hundarna som letade bengaler på läktaren. Sjukt söt var han! När vi jobbat lite mer sedan vid hoppborgen tyckte vi att det vazr onödigt att stå fyra stycken där så jag, Ida och Kim lämnade Putte för att dela ut flyers i stället.

Vi började att gå lite utanför arenan och träffade ett par från våran buss till och från Peking. Sedan fick jag och Ida för oss att gå ner till tunnelbanan. Det började riktigt bra. Vi träffade tre Djurgårdsvärdar till där också. Jag förstår inte varför jag inte reagerade när jag hörde dem prata med ett par ordningsvakter som sa "Ska ni verkligen stå här? Haha". Känns ju lite dumt, men jag och Ida stod kvar där och så kom det ett tåg med i stort sett BARA Malmösupportrar. Vi tänkte reta de lite och försöka dela ut våra flyers och sa "Hjälp Djurgården att bli störst i Sverige." Det tyckte det var lite kul att ta våra lappar och riva sönder dem och dansa med oss i stället. Men till slut hade alla kommit av och trängdes för att komma upp från rulltrappan.

Sedan hände det läskiga:
Jag och Ida står då mellan de båda perrongerna med rulltrappan bakom oss när vi hör ett vrål och jag hinner inte reagera på det heller förrän det kommer typ 100 pers kanske från dfg från båda perrongerna och skriker. Jag tror jag aldrig blivit så chockad och rädd i hela mitt liv. Skakade som fan och visste inte vad jag skulle göra så jag stod där och måste sett riktigt förvirrad ut. Men på något sätt lyckades vi i alla fall ta oss ur slagsmålet som startat till en av perrongerna. Det kändes som att vi stod där hur länge som helst och man hörde flaskor som krossades och det kom ett par killar gråtandes för att de fått pepparspray i ögonen. Efter ett tag springer dfg förbi oss tillbaka dit de kom ifrån och poliserna tillåter oss äntligen att komma därifrån. (Jag skakar när jag skriver, vet inte om det är för att det var så jävla läskigt eller att jag fryser. Men jag tror att det är båda.) Hur som helst, vi fick gå upp för rulltrappan och efter halva började jag hosta en massa och tänkte att jag måste ha haft sjukt dålig kondition. Men jag upptäckte att alla andra också hostade och jag och Ida kom på att det måste varit pepparsprayen. När vi var uppe men fortfarande inte kommit ut trodde jag verkligen att jag skulle kvävas, varje liten inandning resulterade i hosta. Jag hörde också de som gick bakom oss nämna att dfg kommit med stora stenar och grejer, så man kan ju skratta sig lycklig att man inte fick en av dem i huvudet. Och att jag hade djurgårdsjacka på mig.

På kvällen skulle jag ut med Paula men vi skulle först på middag i Nacka och jag hade inte den blekaste aningen om hur man kom därifrån och tågen gick ju inte heller till Sollentuna på grund av någon brand så vi får ta det en annan gång. Middagen i Nacka var trevlig. Dottern Melina som var adopterad från Kina var bland det sötaste jag sett. Man ville ju bara äta upp ungen!

Idag har jag nog sammalagt övningskört i två timmar, fikat hos farmor, käkat crepes, fikat igen och sjungit en massa singstar. Vann varenda låt. Behöver ju kanske inte tillägga att jag sjäng med pappa och Britt som aldrig sjungit förut.

Hatar att man alltid måste komma på rubrik

Nu har jag åkt hem på lunchen för att göra klart naturkunskapen men det var svårare än jag trodde. Måste läsa klart en grej till religionen också som jag skulle göra igår kväll, men då somnade jag.

I morse åkte jag in till stan och träffade Maria för att köpa biljetter till hennes skiva. Sex stycken köpte jag så hon blev glad. Jag blev värsta avundsjuk att hon går i skola i stan för de kan ju liksom gå ner på stan på rasterna. Så härligt!

Minne som en guldfisk

Orka att jag glömer bort att skriva allt. Jag var ju och fixade biljetter till Raw late night show i går med Ida. Fett kul det kommer att vara. Den 19 april på Chinateatern. Det kommer att vara Mårten Andersson, Spencer Brown, Özz Nujen och Björn Gustafsson. Och vi är sju stycken som ska gå tillsammans. Längtar som bara den!

Underbart!

Vet inte om jag skrev det igår men vi har äntligen fått i väg våran tidning på tryck! Känns hur skönt som helst. Känns som att i alla fall ett ok är borta från axlarna.

I morse hade jag körlektion som gick asbra! Har dock lite svårt med hastighetsbegränsningen, men det är bara att traggla. Sedan hade jag en lektion som inte var så ansträngande. Sedan åkte jag och Camilla in till stan för att planera våran projektredovisning. Först drog vi till Donken (surprise!) och sedan till SOUK för att sätta oss på det mysiga fiket. Men vi var ju tvungna att köpa något och fastän jag var sjukt mätt efter maten köpte jag en chokladboll. Och bara för att den var så dyr var jag tvungen att äta upp den. Jaa, jag är snål. Men den var god och jag var mätt i flera timmar. Haha!

Vi planerade jättebra och jättesnabbt och kom även fram till en hel del bra saker! Vi har faktiskt blivit grymt bra på att samarbeta, jag och Camilla. Nästa grej vi ska göra är att intervjua en buddhist vilket typ måste ske snart. Vi måste i alla fall ringa någon.

Efter stan åkte jag på konfagrejen som inte var så rolig. Tror tre eller fyra pers somnade. Sedan åkte jag och Sofie till Stinsen för att göra lite intervjuer till en enkät. Vi var jätteduktiga verkligen. Sedan åkte jag och Johan ut och övningskörde. Jag var jätteduktig igen.

Och i morgon är det helg. Det är det som är underbart. Först på morgonen ska jag åka till EG och köpa biljetter av Maria till hennes maffiaskiva som jag ska gå på med Camilla, Alex, Martin, Simon och Kevin. Sedan ska jag till skolan. Har tre lektioner och de ska nog inte vara så jobbiga. När jag slutar ska jag möta Oscar och så ska vi åka till stan för jag ska till pappa och han till sin mamma. Har faktiskt inga planer på kvällen, men det lär väl bli att sitta hemma och titta på Så ska det låta. Kanske ska ta med Singstar för Britt ville sjunga Back to black med Amy Winehouse. Ska i alla fall inte göra något som kostar pengar då det är brist på det för tillfället.

På lördag ser planerna ut som följande: Sova länge, sedan åka till Stadion. Det var lite synd att Amanda och Paula inte fick vara med och jobba. Men det får bli en annan gång! Alle är i Malmö och Alex ska göra högskoleprovet så de kommer inte, men det är ju massa annat kul folk där också så det ska nog bli bra. Sedan är det ju matchen. Hemmapremiär liksom! Som jag har längtat! Haha :P

Efter matchen ska jag typ springa till Stureplan för pappa ska hämta upp mig där och så ska vi åka på middag i Nacka hos några som har en liten flicka från Kina. Hon är tydligen jättesöt och det ska bli kul att få träffa de. Har velat göra det länge! Efter det blir det antagligen krogen med Paula. Amanda kanske också ska med? Ingen aning faktiskt. Vi får väl se. Men jag ska ta det lugnt för på söndag vill jag övningsköra igen. Måste ju komma någon vart med det här.

Men det känns i alla fall som att jag kommer ha det riktigt bra de närmaste dagarna!

Peking

Upptäckte att jag inte ens skrivit om min resa till Norrköping!

Hade bestämt träff vid Stockholms Stadion klockan 8.15 med Alex, Putte med flera. Jag var där precis i tid men självklart får jag vänta på de andra. Först kommer Putte tillsammans med Matte och Niklas och sedan kommer Alex, Ida och Kim. Vi hittade lediga platser på buss nr 6 och klockan 9 åkte bussen mot Östergötland och Norrköping.
Bussresan var rätt nice. Främre halvan var tråkig, men den bakre där vi satt var rolig. Det var jag, mina vänner från Tyresö och ett gäng från Värmdö. Vi sjöng större delen av resan. När vi sedan var framme gick jag, Ida och Kim till puben och tappade bort resten som tydligen hade gått till en bankomat/McDonalds. Ida och jag gick på toa, drack en öl och gick på toa igen innan vi gick och letade efter Alex. Vi hittade honom halvvägs till McDonalds, då var han på väg till puben men vi var hungriga så vi lämnade honom. Träffade Anders på donken sedan och när jag stod och pratade med honom kom Kim och sa att min bror inte ville att jag skulle stå och ragga på folk. Sedan när blev Putte min bror? Haha
När vi ätit klart skulle vi tillbaka till puben men var tvungna att stanna på en pizzaeria på vägen för ett toa besök. Igen. Sedan kom vi tillbaka till puben och jag och Ida delade på en öl till. Sedan gick vi på toa igen innan vi skulle ta bussen till Idrottsparken. Stämningen var underbar och vi vann matchen med 2-1. Vill gratulera Mikael Dahlberg som gjorde Allsvenskan 2008:s första mål och Sebastian Rajalakso som gjorde mål i sin Allsvenska debut. (Jag och Ida gick på toa i paus också.)

Hemresan var också nice. Hela vägen mellan Norrköping och Nyköping tar ungefär 1 timme och under den tiden sjöng vi samma låt konstant:
"År 98, visst är det sjukt
Ett lag vann guldet i svart och gult
Nu har det gått så längesen dess
Så vi sjunger sången de hatar mest
10 år sen, gnagarsvin
10 år sen, gnagarsvin
10 år sen, gnagarsvin
10 år sen, gnagarsvin"

Efter denna timme var det dags för en kisspaus så vi stannade bussen. Och där i närheten såg vi ett OKQ8 och jag oc hnågra killar sprang dit för vi tänkte att vi skulle hinna köpa något på de 5 minutrar vi hade på oss. När vi kom ut därifrån ser vi bussen börja rulla. Fick värsta panik och kutade som en galning för jag trodde den gnälliga busschaffisen inte orkade vänta. Men det visade sig att de bara skulle skoja. Sedan börjar bussen åka igen och då ser man en av Värmdökillarna komma springande med en mosbricka och en varmkorv. Det var kul!


1 april och skit

Orkar fortfarande inte skriva om Åre. Vill göra det när jag är på bra humör.

Men men, igår var det ju 1 april och jag gick på allt! Både att Hammarbybacken skulle glasas in och att man inte skulle få sjung SFGD på matcherna av rättighetsskäl. Men värst av allt - att Norrköping skulle tilldelas segern för matchen för att någon hade kastat en snöboll på en Pekingbo. Vilken jävla panik jag fick! Ring Alex och smsade Putte för att berätta och de fick också panik. Satt på pappas jobb när jag fick reda på det och jag lovar att de som såg min min då trodde att någon hade dött. Gick och oroade mig ett par timmar innan jag kom på att jag kunde ju faktiskt gå ner en våning och prata med någon på Sportbladet så det gjorde jag. "Haha det låter väldigt mycket som ett aprilskämt, annars borde vi hört något om det" sa de och det slog mig att det var ju fan 1 april. Kände mig väldigt blåst och ringde runt till alla och förklarade. Kände mig väldigt lurad.

Nu hoppas jag bara att alla jävla missförstånd ska lösa sig. Orkar inte mer.

Längesedan nu!

Jag hade nästan glömt att jag hade en blogg. Någon annan gång ska jag skriva om hur kul vi hade i Åre men just nu känner jag mig allt för stressad. Dels på grund av den jävla skivan och alla andra skivor som jag glömt att OSA på. Men också dels på grund av projektarbetet. Men nu verkar det lösa sig i alla fall. Vi har pratat med tryckeriet nu och löst alla problem. Så snart är det bara skivan kvar som måste fixas.