4 days to go

Idag är det bara fyra dagar kvar tills jag sätter mig på planet. Börjar kännas nu. Börjar bli stressad av allt som inte är nerpackat ännu men jag har ju ett par dagar på mig.

Det gick i alla fall bra att vara barnvakt igår. Axel vaknade bara en gång när jag nattat honom. Både han och Astrid blev jätteglada när jag kom. Då är det alltid roligt att vara barnvakt. Astrid frågade om jag skulle komma och hälsa på henne på dagis igen och då försökte jag förklara för henne att jag skulle vara borta i ett år. Visste inte om hon skulle förstå men jag sa att när hon fyllt fem år kommer jag hem. Då bjöd hon mig på sitt sexårskalas så jag tror att hon fattade!

Fick inte tag på Linda men jag skrev ett meddelande på facebook. Saknar ju redan killarna för jag inte träffat de sedan i våras!

Sista barnvakten idag

Har packat lite mer idag och nu är det typ bara smink och handbagage kvar! Ska åka och vara barnvakt strax, för sista gången här i Sverige. Försökte få tag på Linda också för jag ville säga hejdå till killarna men de var inte hemma. Kommer sakna dem! Men nu måste jag duscha.


5 dagar kvar!!!

Kan inte fatta att jag åker så snart! Igår fixade jag en massa inför mitt kommande år. Köpte de sista presenterna och började med packningen. Har inte vågat väga väskan än men tror kanske att jag kan ha packat en aning för mycket. Det är cirka 60 olika toppar och 11 par skor. Trodde inte att jag var en skomänniska men det kändes sjukt jobbigt att inte ta med alla!



Här är alla presenterna! Sedan ska de få dl-mått, osthyvel och potatisskalare!

Idag har jag varit på pappas jobb för att skriva på ett papper. Vi hann också äta lunch och fika. Jag åt en jättegod lax med teriyakisås. Sedan i kväll har jag varit med Kevin på Grönan. Jag fick åka Fritt fall själv, fett elakt. När vi skulle betala inträde träffade vi Sara och Josefine som var med i lördags och när jag skulle köpa mat träffade jag familjen Jönsson som jag inte träffat på år! Det var kul att se dem :)

Nu ska presenterna slås in!

Finland med mera

Har ju inte skrivit så mycket men har ju varit i Finland en hel vecka. Orkar inte berätta så jättedetaljerat men det var mys. Åt fett mycket mat, solade, badade lite och bara chillade. Souvernirer hem blev en Kalle Anka-läsk, en Mumin-läsk, en Smurf-läsk och en Simpsons-läsk. Laddar upp lite bilder sen så kan jag berätta lite mer.

Kom hem i går och var hemma i 20 minuter. Då hann jag fixa mig för en utekväll. Mötte upp Kevin på tåget och sedan Sara och Alex och så åkte vi till Vapiano där några andra av Kevins före detta jobbarkompisar satt. Sedan kom Carl, Eva-Lotta och Alex. Jag åt en jättegod pasta med tomatsås och mozzarella och så blev det ett par drinkar innan hela sällskapet drog vidare till Laroy. Blev en jättemysig kväll!

Idag hann jag skjutsa Kevin till tåget, åka och tanka HELT ensam för första gången och åka till Amanda. Vi gick och badade och sedan gick vi hem till henne och tittade lite på en film och åt jättegod paj. Vi pratade massa om USA eftersom det bara är en vecka kvar nu! Can't wait!

Sedan lämnade jag Amanda och åkte till Solna för att se på Djurgården-Helsingborg. Gick och köpte en glass av Sofia sedan träffade jag Alex, Kim och Johanna och så gick vi till Råttis. Var längesedan jag såg Djurgården spela så bra och vi borde verkligen vunnit. Sådana förluster känns ju värst. Träffade i alla fall Andrea på matchen så jag skjutsade hem henne så jag fick sällskap i bilen.


I morgon ska jag fixa en massa för USA!


Dream

Drömde skummaste drömmen i natt. Typ att det var enhalvblind kille som ville döda mig. Men jag lyckades hela tiden lura honom och när jag försökte få hjälp av mina kompisar var det ingen som trodde på mig. Kommer inte ihåg hur den slutade men det sjuka är att fast han ville döda mig så var det ingen mardröm!

Idag ska jag åka till Finland. Kommer hem om en vecka! Men nu är det packningsdags!

Lite update

Orkar inte skriva värsta mycket men tänkte berätta lite om de senaste dagarna. I onsdags träffade jag först Ellen för att hon skulle fixa lite grejer till Gotland. Jag behövde köpa en usb-sladd till kameran också eftersom jag lyckats tappa bort den. Slutade med ett par leggings, en kjol/klänning och ett linne också. Men det var ett tag sedan jag shoppade så det var jag ju värd. Vi hann också ta kort på oss i en fotoautomat. Väldigt snygga blev vi!

Sedan sa jag hejdå till Ellen och satte mig på tåget in mot stan för att åka till Kristineberg och bada med Kevin. Vi skulle typ bara ta ett dopp och vara där en liten stund för klockan 5 skulle vi vara på Gärdet och spela brännboll med Alex och några till. Men tiden gick så fort så plötsligt var klockan 7 och då bestämde vi oss för att åka. Vi åkte förbi Vapiano på vägen också och köpte med oss pizza. Kom till Gärdet några timmar försent och när vi ätit upp våra pizzor hade de spelat klart. Vi hann i alla fall spela lite fotboll och sitta och prata med alla. Sedan åktejag och kevin hem till honom och tittade på One missed call och halva The Grudge 2.

Kom ju hem igår eftermiddag och hann vara hemma i en timme och duscha och äta lite lunch. Sedan åkte jag och träffade Amanda och Paula. Vi åkte in till Vasaparken och köpte med sushi och hade en liten picknick. Jättemysigt! När vi ätit klart gick vi till O'learys och åt efterrätt och drack drinkar. Sedan åkte vi hem till Amanda och planerade våran hejdågrej och tittade på Hemma bäst.


Idag har jag varit och tränat och nu ska jag titta på sex and the city :) ikväll blir det restaurang och bio!


Bråttom

Jag kom hem från Kevin för typ en timme sedan. När jag kom hem har mamma gjort pannkakor osmjag har ätit. Nu ska jag sminka mig och sedan åka på picknick med Amanda och Paula. Berättar om gårdagen senare ;)

Paula är en galen människa!

På riktigt alltså. Vi sprang det långa spåret. 5,6 kilometer. Efter sisådär 4 kilometer trodde jag att jag skulle dö och började därför gå lite medan Paula sprang bredvid mig. När vi kommer till Väsjöbacken får hon för sig att springa upp för HELA backen. Så gör hon det. Liksom det var nog jobbigt med spåret så ska hon dit upp också. Sedan är det typ 1,5 kilometer kvar och jag går lite och springer lite och Paula springer hela vägen. När vi är framme vid bilen känner jag lättnaden att få åka hem och typ lägga mig och dö. Jag erbjöd Paula att skjutsa hem henne om hon ville. Men nej, hon ska springa hem också. Galet.

Måndag och tisdag :)

Igår åkte jag hela långa vägen till Märsta själv. Tog bilen till Sollentuna och därifrån tåget. När jag kom tillbaka mötte jag upp Ellen vid Sollentuna station och så åkte vi hem till mig. Vi hann inte vara hemma så länge innan vi bestämde oss för att åka till Mörby och hyra film. Det blev Gracie. Det handlade om en tjej som ville spela fotboll. Jag älskar ju fotbollsfilmer så det var rätt bra :)

Efter filmen satt vi och youtubade lite på bland annat Mamma mia! Ska köpa dvdn i USA! Sedan stannade Ellen kvar och åt. Åsa, Patrik och Cissi kom också så vi var en del. Vid 10 skjutsade jag hem Ellen. Sedan åkte jag förbi Shell men kände att det var så härligt att vara ute och köra så jag åkte och hämtade upp Rebecca så tog vi en sväng till McDonalds i Hägernäs. När vi ätit klart köpte vi med oss chicken bits och åkte och hämtade Kevin sedan körde vi runt lite innan vi skjutsade hem Rebecca och åkte in till McDonlads vid Fridhemsplan. Sedan gick vi till Kronobergsparken som var sjukt läskig på kvällen och Kevin försökte skrämma mig hela tiden! Vid halv 4 skjutsade jag hem honom sedan åkte jag hem och sov!

Idag har jag varit med mamma, Johan och Emil och spelat minigolf. Jag förlorade, vilket kanske inte var så förvånande. Sedan åkte jag till posten och hämtade ut mitt körkort som är det fulaste jag sett! Ikväll ska jag tydligen ut och springa med Paula. Jag kommer ångra det!

Bio!

Var ju på Mamma Mia idag! Kom inte ihåg allt från musikalen som jag såg i London men den var jättebra i alla fall! Har typ sjungit Abba-låtar sedan jag kom hem!

På fredag ska jag och Kevin se på Kung Fu Panda-premiären också! :D det blir nog sista biobesöket den här sommaren :)

Mamma Mia


Lillasyster!

Tänkte att det här var så viktigt att det skulle få ett eget inlägg! Men igår fick vi hem bilder på min lillasyster! Det är bland det sötaste jag sett. Hon är jätteliten och är jättegullig!

Underbara dagar!

Började redan i torsdags. Efter att jag firat med lite champagne att jag äntligen lyckats med körkortet åkte jag hem till Sanna. Ellen och Emelie var där också och vi hade en jättemysig kväll med spel och film. Eller det blev itne så mycket film för vi pratade mest. Men det var i alla fall The Ring vi tittade på och efter det var det ju ingen som vågade sova hemma själv men som tur var följde Ellen med mig hem! Jag skjutsade henne till jobbet i fredags morse och sedan åkte jag hem till Paula och tittade på Vänner och Scrubs medan hon packade klart. Sedan bar det av till Köping!

Det var ju första gången jag skulle köra så långt men det gick jättebra! Självklart blev det ett stopp på Godisstoppet i Hummelsta! Vi åkte först hem till Paulas kusin och fikade Paulas jordgubbspaj som var jättegod ;) kusinen hade en liten bebis som var två månader och jättesöt! När vi suttit där i typ tre timmar åkte vi till "stan". Vi gick gatan fram och tillbaka och tog bland annat kort på ån där Filip och Fredrik kastade ner en kundvagn. Sedan satte vi oss i bilen igen och åkte runt lite överallt och jag berättade lite om vart jag bott och alla andra ställen jag kände igen. Vi tog kort på allt som vi tyckte var typiskt Köping - Ströbohög, OK, Volvo, Hästens med mera. När klockan blivit 4 åkte vi hem till Henke. Han stod i duschen när vi kom dit men vi satt och pratade med Lotta lite. När Henke var klar åkte vi till Nygård, även kallat "En annan del av Köping" och fotade huset där Linda, Tobbe, Mats och Micke bor. Sedan åkte vi ut på landet och hämtade Markus. Vi åkte runt i hela Köping, käkade pizza/kebab/sallad på Verona (ett måste i Köping som har 24 pizzerior!!) och ut till Malmön där vi stannade ett tag. Henke skulle visa att deras "bratänder" tyckte om pengar men de gillade mina sourcream and onion-chips bättre. Efter det hämtade vi upp Bella och så åkte vi ut till en sjö i skogen som heter Gruvan. Det var jättemysigt där! När det blev kväll släppte jag av Bella och så åkte vi andra ut till Markus och tittade på Ultimate Fight Club som var sjukt äckligt! Sedan skjutsade jag hem Henke och åkte hem till Bella igen där natten skulle spenderas.

På morgonen gick vi upp hyffsat tidigt faktiskt och gick hem till Christoffer som precis har flyttat till en lägenhet med tre kompisar. Satan, vad fint de hade det! På vägen därifrån träffade jag Frida, Hanna och Anna också. De ska ju till Gothia i morgon så lycka till!

Vid 12 var det dags för oss att åka hem. Vi tog en lunchpaus på McDonalds strax innan Västerrås. Sedan var det raka vägen hem. Släppte av Paula och åkte hem till mig och lämnade bilen. Tog bussen hem till Paula igen där vi tog hennes mammas bil till Solna och tittade på Djurgården-Göteborg. Innan matchen såg vi Rickard Sjöberg i Solna centrum och sedan igen på parkeringen. När vi började gå sedan skämde vi ju ut oss totalt!
Paula: Vad var det han hette?
Amanda: Rickard Sjöberg
Paula: Postkodlotteriet!
Jag tittade på Paula och kände igen tröjan på han som gick bredvid. Det var han! Fan vad vi garvade! Han måste tyckt att vi var dumma i huvudet.

Djurgården borde i alla fall ha vunnit matchen men bland annat på grund av att det var Allsvenskans sämste domare så vann Göteborg. Så efter matchen skjutsade jag hem Paula och bilen och tog tunnelbanan hem för att äta. Medans vi lagar mat ringer Sanna och säger att hon och Emelie ville cruisa med mig så när jag ätit klart åkte jag och hämtade dem i Rotebro och sedan hämtade vi Ellen i Häggvik och åkte runt massa. Först till Donken i Akalla och sedan till Väsby, Vallentuna och Täby. Det var jättetrevligt! Jag älskar verkligen att köra bil nu ju!

Lite bilder


Köping!

Jag har precis ätit en jättegod pizza med fläskfilé och gorgonzola! Mums! Sedan har jag skrivit ett mail till Amy. Nu är det bara 25 dagar kvar!!

Ikväll ska jag till Sanna. Ellen och Emelie ska dit också. Kommer nog bli jättemysigt. Efter det ska jag åka hem till mamma och sova eftersom bilen står där. I morgon bitti ska jag först åka och hämta upp Paula sedan bär det av till Köping! Vi kommer vara där vid 12 ungefär och då ska vi fika med hennes kusin som bor där. Är det inte komiskt att vi båda har kusiner i samma lilla håla? Haha! Sedan ska vi träffa Bella och om det är bra väder ska vi till Malmön och bada. Henke slutar jobba vid 4 och då ska även han komma och troligtvis Markus också. Hoppas man träffar lite fler människor! Fastän det inte finns mycket att göra i lilla Köping så har jag typ längtat till att få åka dit. Jag ska i alla fall sova hos Bella sedan så ska jag och Paula träffas på lördag förmiddag igen och åka hem. Det kommer bli sååå kul!

KÖRKORT!!

Alltså jag är så grym! Får man vara så ego när man klarat uppkörningen? Äh, skit samma! Är så jävla glad just nu och i morogn blir det Köping med Paula! Godisstoppet i Hummelsta på vägen också :)

Jag vill inte.. men ändå vill jag!

Jag har fått en känsla som jag inte vill ha. Inte just nu! Det är inte ens fyra veckor kvar så börjar jag känna så här nu! Annars känns det ju bra. Gaah! Vet inte vad jag vill!

26 dagar kvar!

Om 26 dagar, klockan 10.05 lyfter mitt plan från Arlanda! Kommer mellanlanda i Frankfurt och kommer sedan fram till Newark kl 15.40 lokal tid! Amanda har fått ett tidigare plan till Frankfurt med sedan är det samma till Newark men hon ska försöka byta till mitt. Hoppas det går!

Har också fått mina flygtider till Denver. Jag kommer vara framme klockan 16.30 den 8 augusti.

Amanda snart åker vi!!!! 

Härlig kväll!

Kom hem från Ellen för si sådär en halvtimme sedan. Kvällen eller eftermiddagen började med att jag skulle möta upp Paula på tåget. Och när jag står på centralen så kommer Ellen med sin mamma och sin lillasyster. Så fick sällskap till Sollentuna där Paula gick på så åkte vi till Märsta. Hade aldrig varit där innan! Men vi hade kul ;)

Sedan åkte vi tillbaka och då drog jag till Ellen. Mia och Pauline hade kommit dit redan och vi började med maten. Sedan kom Emelie, Karolina och Emelie och vi åt tacos som var jättegott! När vi ätit klart började det droppa in fler folk. Jag kände mig å hurtig så jag gick först ut och mötte Sanna och sedan Alex x2, Stoffe och the American. Jag hade en jättetrevlig kväll i alla fall!

Party i kväll!

Känner att jag behöver det nu. Fast jag måste ändå ta det rätt lugnt i fall jag nu skulle få en uppkörningstid redan i morgon. Vilket å andra sidan är osannolikt men vill inte chansa. Ska först träffa Paula sedan ska jag till Ellen där hon och Mia fixat en tjejmiddag. Ska bli jättekul!

Fan fan fan fan!!

Klarade inte uppkörningen. Blir så arg på mig själv. 40 minuter ska väl inte vara så svårt!

19-årsdagen med mera!

Blev väckt på ett lite annorlunda sätt på min födelsedag. Pappa kom in med telefonen där mamma och Johan sjöng för mig. Sedan låg jag och drog mig ett tag innan jag gick upp. Vid lunchtiden åkte vi ut till Karlslund där båten ligger och åkte med den till Dalarö där vi gick en liten promenad. Sedan åkte vi hem och jag gjorde mig i ordning och fick öppna presenter. Fick champagneglas, en dagbok, hantlar och smink bland annat. Hantlarna fick jag av Emil och det var ju som att säga att jag är otränad. Men det vet jag ju så det kanske var bra!

Efter det gick jag till restaurangen Tabbouli där Rebecca och Paula väntade. Vi gick in och beställde drinkar. Jag och Rebecca köpte varsin Ragnar och Paula en äcklig Bloody Mary. Sedan kom Alex och efter honom Kevin och Martin. Jag åt jättegod kyckling med couscous! Fick även ett kort av Rebecca där hon skrivit att hon ville bjuda på något under kvällen så fick en tequilashot när vi gick ut och av Kevin och Martin fick jag Djurgårdstrosor :). När vi nästan ätit klart kom också Henrik, Markus och Arbnor ända från Köping vilket var skitkul! När maten var uppäten och betald åkte vi vidare till The Ice där jag hade det sjukt roligt! Var hemma vid 5 och då hade Paula lurat med sig Köpingsfolket hem till sig haha! Sov bara 1,5 timme men var inte alls trött sedan dagen efter. 

Vid halv 2 då kom pappa och Emil och hämtade mig så åkte vi till farmor och fikade. Sedan - helt sjukt - övningskörde jag till Solna och gick och tittade på AIK-GAIS. Det blev bara oavgjort så det var askul! Mindre kul var att Djurgården spelade oavgjort mot Trelleborg. Vi borde ha vunnit för Trelleborg gjorde sitt mål när klockan stod på typ 92.16 och det var på en frispark som tydligen var feldömd. Usch och fy! På kvällen tittade vi på slutet av Wimbledonfinalen och sedan en film om Wimbledon. 

Idag har jag övningskört mest eftersom jag ska köra upp i morgon. NERVÖS!! Han också med fika i Sollentuna och träning vid Globen. När Emil tittat klart på Göteborg-Helsingborg ska vi se I am legend. Sedan ska jag sova så jag är pigg i morgon!

Födelsedag!

Bion i torsdags var bra! Tyckte ettan var bättre men den här var absolut inte dålig. Så tack igen Ellen!

Fredagen spenderades mestadels hemma. Gick ut ett tag och åt lunch på Lilla Capri med pappa och bror. Senare åkte vi till Aftonbladet för att gymma. Måste komma in i det så jag kan köpa gymkort i USA! När vi kom hem sedan gick jag och Emil ner till Mälarpaviljongen för att träffa mamma och Johan som ska åka till Sardinien, så de ville säga hejdå. Så vi satt där nere ett tag. Var grymt svårt att få bord men vi lyckades till slut! När vi kom hem sedan skulle Lotte och Björn komma så det blev fin middag. Men när jag åt upp hade jag blivit övertalad att åka hem till Martin i Edsviken så jag åkte dit. Det var väldigt trevligt och de sjöng för mig vid 12-slaget! Så nu är jag 19! Känns i och för sig inte så speciellt men det är alltid kul att fylla år! Det blev en riktigt mysig kväll!

I morgon ska vi nog åka ut med båten, eventuellt till Utö för att fira min födelsedag och på kvällen ska jag till Tabbouli med några kompisar. Henke kanske kommer från Köping till och med så det ska bli grymt kul!

Bio ikväll!

Djurgården förlorade igår. Inte så rolig början efter uppehållet. 2-0 till Elfsborg blev det. Innan matchen hade vi hand om straffarna som vanligt. Men jag och Ida tog en liten promenad till Butiken så jag kunde titta på saker som jag kanske ska köpa till barnen i USA. Ska köpa en rosa djurgårdsmössa och en rosa djurgårdsnapp till Molly i alla fall!

Innan matchen i går paddlade vi kajak. Japp! Har aldrig gjort det förut men det var kul. Vi skulle ta en härlig tur förbi Stadshuset med mera. Men pappa hade lite svårt att styra sin kajak så det blev förbi Lilla Essningen och till Fredhäll och tillbaka. Det läskigaste var när vi åkte under bron som går ut till Lilla Essingen. Jag höll på precis på att få in tekniken så vänder jag mig om för att se om det kanske kommer vågor eller något. Då ser jag, typ 20 meter bakom mig, en stor jävla sightseeingbåt! Jag skrek så högt att pappa trodde att jag sett ett lik. PANIK! Skulle jag åka över till pappa och Emil eller skulle jag svänga ut mot hamnen som var på andra sidan. Det blev hamnen och jag hann dit innan jag blev överkörd. Den som körde båten asgarvade, alla passagerare asgarvade och så var det några som hängde ut genom fönstret och tog kort på mig. Måste sett livrädd ut!

Idag har jag varit och badat och snart ska jag äta och sedan ska jag till stan och träffa Ellen och Kevin och gå på Narnia! Det är min födelsedagspresent från Ellen! Tack så mycket :)