The city tomorrow!

Har precis sett klart Djävulen bär Prada. Älskar den filmen! Annars ikväll har jag faktiskt rensat mina bilder. Kändes som något som verkligen behövdes. Känns sjukt onödigt att ha massa bilder på affärer på Fifth Avenue tagna genom ett fönster när jag kan gå och ta mycket bättre bilder utan ett fönster. Jag är inte riktigt klar med New York men Boston och Connecticut är helt klara och Washington var klart sedan tidigare. Mycket nice!

Datorn dog tidigare idag. Den gör det lite då och då, bara stänger av sig själv. Jag tror att det är för att den blir för varm. Men medans jag väntade på att den skulle fungera började jag kolla vad jag kunde i min italienska bok och på 20 minuter gjorde jag klart hela kapitel 1 och jag har gjort jalva kapitel 2. Känns som att det kommer två enkla credits för den kursen! Nästa måndag börjar den och det ser jag faktiskt fram emot!

I morgon ska jag upp halv 8 och åka till New York! Hoppas på att hinna träffa både Amanda, Matilda och Olivia som kommer vara där. Ska bli nice, var där för fem dagar sedan men saknar det sjukt mycket! Känner mig som hemma där :)

Chilldag

Skippade New York idag. Kändes inte värt att åka tåg för 40 dollar på en helg så jag åker in i morgon bara. Så istället tog jag en lång sovmorgon och har sedan kollat SVTs webb-tv och Sällskapsresan. Var precis och handlade vitaminvatten och frappu så får bli en chillkväll också.

Concert and art show

Idag var en nice dag.Skjutsade barnen till skolan och jag och Josh hann med lite Starbucks innan också. De hade chocolate donuts idag så jag blev glad! Åkte sedan hem och tittade på lite film. Sedan kom Morgan och när hon ätit lunch åkte vi till Joshs skola för de hade blockflöjtkonsert. Alla tredjeklassare spelade och de var jätteduktiga och det var jättefint att lyssna på. De spelade mest amerikanska visor som jag aldrig hört, men de avslutade med Coldplays Viva la vida.

Vi fick sedan ta hem Josh tidigare så viåkte och köpte lite mjölk sedan åkte vi hem och barnen lekte. När Kathleen kommit hem åkte vi till Morgans skola där de hade konstutställning. De hade gjort en massa fina teckningar som vi gick runt och tittade på. Efteråt åkte jag hem och chillade med chips och vitaminvatten samtidigt som jag kollade på Rumor has it och 10 things that I hate about you.

I morgon blir det New York och på söndag blir det New York! Love it!

Ice cream!

Idag har varit en seg dag. Morgan och Josh har typ fått för sig för att göra mitt jobb jobbigt genom att inte lyssna. Inte kul någonstans.

Men, de håller ju inte på hela dagarna. Morgan har fått för sig att jag ska få spa treatments varenda dag. Hon har någon bodylotion som hon använder när hon masserar mina ben och armar. Igår sa hon "Close your eyes and empty your mind!" Haha, jag frågade vart hon hade lärt sig det och fick veta att det var på Svampbob.

På eftermiddagen åkte vi och mötte Kathleen på Elmers och åt. Jag åt spagetti med köttfärssås, jättegott var det! Sedan åkte jag till Barnes & Noble och köpte min italienska bok. Började kolla igenom den och jag kan ju typ allt i början, men det var ju en del efter ett tag som jag glömt bort så det blir nog bra att läsa igen! När jag var på B&N ringde Matilda och frågade om jag ville följa med henne och Tina och äta glass och det var ju klart jag ville! Åkte och tankade sedan mötte jag dem vid Cold Stone där jag köpte mig en cheesecakeglass med Oreos. Sedan gick vi till B&N igen och tittade på New York-böcker. Jag köpte ju en om DC när jag var där i helgen så nu vill jag hitta en liknande om New York!

På tal om New York så ska jag dit på lördag! Känns som alla ska dit då så lär ju hitta på något skoj!

Finally!

Nu har jag äntligen sett - trumvirvel - TITANIC! Måste vara den sista i världen som sett den. Men den var ju självklart bra. Känns onödigt att skriva om den eftersom troligtvis alla redan sett den. Men jag har suttit och gråtit sista timmen.

Bombhot!

Jag trodde jag levde i värsta gulliga lilla staden där allt var bra. Fick ett infomeddelande, typ som när de berättade om svininfluensan. Idag sa de att en lärare på middle school hade fått mejl om ett bombhot så de hade skickat hem alla från middle school och high school. Sjukt läskigt ju!


GRRRRRR!!!

Usch vad dåligt humör jag är på just nu! När jag skjutsade barnen till skolan och precis skulle svänga in på vägen där skolorna ligger så var den avstängd. Jag fick inte köra in fast Morgans skola ligger där på hörnet utan jag var tvungen att åka någon jäkla detour iun i något område jag aldrig varit i tidigare. När vi väl kom ut på en gata jag kände igen var det bara skolbussarna som fick åka mot skolorna så jag var tvungen att hitta någon annan väg. Till slut hittade vi crossing guard vid Joshs skola så då visste vi att vi var nära så vi parkerade bilen och gick. Fick gå med mina flipflop i mitt jävla gräs och kom hem en halvtimme senare än vanligt.

Memorial Weekend i Washington!

Kom hem sent igår kväll efter en jättehärlig helg i Washington. Väl tillbaka kändes det som att jag aldrig ens varit borta! Tänkte sammanfatta det lite snabbt:

Fredag: Två timmar senare än planerat kom vi fram till Bethesda. Vi mötte Amanda på Barnes & Noble och gick hem till henne och lämnade grejer och bytte om och sedan gick vi vidare till Cheesecake Factory. Som jag hade saknat det! Blev apelsinkyckling med ris för mig och så världens bästaste och godaste cheesecake till efterrätt. Deras 30th anniversary cheescake som är varannat lager cheesecake och varannat lager brownie! Efter middagen gick vi hem till Amanda där vi satt och snackade ett bra tag.

Lördag: Vi tog lite sovmorgon, sedan tog vi metron till Farragut North och gick till Vita Huset, Washintgon Monument, World War II Memorial, Vietnam War Memorial, Lincoln Memorial, Korea War Memorial, tillbaka till World War II Memorial för att bada fötterna och sedan upp till Cosí för lunch. Sedan åkte vi hem till Amanda för att vila oss lite. På vägen till metron träffade vi Amandas kompis Johanna som också gick på min ledarutbildning. Vi hörde någon som ropade "AMANDA!" på svenska så både jag och Amanda vände oss om.På kvällen gick vi till Bethesda och åt middag och såg Night at the museum 2: Battle of the Smithsonian på bio. FIREPOWER!

Söndag: Sovmorgon igen och sedan tog vi metron till mina gamla hoods vid Eastern Market. Vi kikade lite på marknaden och så gick vi och visade Rebecca vilket hus jag bodde i. OM de skulle varit ute så hade jag på mig mina solglasögon och så gick vi på andra sidan gatan. Men två av tre bilar var borta så det var lugnt. Kom och tänka på Holden och Lucy - Lucy är ju 13 månader nu, snart 14 och Holden har fyllt 4. Kändes konstigt. Vi gick i alla fall sedan tillbaka till marknaden och köpte en efterlängtad crepes. SÅ GOTT! Sedan promenerade vi förbi Library of Congress och Capitol och sedan gick vi in på National Museum of Natural History och the Smithsonian Castle innan vi åkte hem till Amanda igen. Vi köpte med oss lite mat från Giant och hyrde Milk som vi kollade på. Den var bra, men lite för dokumentärig för min del.

Måndag: Jag gick upp först av alla, sedan åkte jag in före Amanda och Rebecca för jag var den enda som ville gå på Newseum. Det var det enda jag missat i DC som jag verkligen ville göra. Gick runt i drygt två timmar och kollade på allt och tittade på ett par av filmerna. Det coolaste var definitivt 4D filmen! Det var som en 3D film då man måste sitta med glasögon, men så rör sig stolarna och ibland var det som att man blev skjuten och då sprutade det vatten i ansiktet så det kändes som splitter från kulan. På slutet handlade det om en tjej som skulle göra ett reportage om mentalsjukhus så hon låtsades att hon var psykiskt sjuk och tog in på en klinik för att få en riktig bild av det i tio dagar. När hon sedan skrev om det sa hon att man blir psykiskt sjuk av sättet man blir behandlad på. Hon hade också haft en råtta i sängen som hon slog ner på golvet och då var det något som fladdrade vid fötterna. Det var jätteäckligt! Efteråt gick jag och mötte Amanda och Rebecca som hade hunnit med både Air and spece museum och American History museum. På vägen dit fick jag se lite av Memorial Day-paraden. Innan det var dags för mig och Rebecca att åka hem åt vi lunch på Old Post Office.

Bussen hem kom nästan en timme försent till DC och så var det jättemycket trafik till Baltimore så vi var nästan två timmar sena till New York. Och idioten som satt framför mig från Baltimore satt och tröck bak sin stol mot mina knän och tre gånger gjorde hon det jättesnabbt så det gjorde skitont. Sa till henne flera gånger men hon satt typ varje kvart och låtsades sträcka på sig för att sedan kunna trycka bak stolen när hon lutade sig tillbaka. Både jag och Rebecca satt och storde oss på henne hela vägen!

När vi var framme vid Penn Station gick vi och åt middag och sedan gick vi till Grand Central. Det är ju Fleet Week i New York nu så jag och Rebecca såg en massa sailors och fick ta kort med två av dem, haha! Det känns bra att inte vara amerikansk så man kan vara turist ibland!



På väg!

Sitter nu med Rebecca på bussen ner till DC nu! Det tog ju ett bra jävla tag för oss att hitta bussen. Först och främst var vi tvungna att hitta internet någonstans. Jag sprang till Burger King där jag satte mig och försökte få fram adressen till där bussen skulle gå ifrån. Där fick man ju inte sitta om man inte köpte något heller så jag sa att jag skulle köpa en dricka när jag gick. Men då var det ju aslång kö så jag smet ut ändå. Vi sprang ett kvarter och hittade bussen till slut.

Eftersom det är långhelg är det ju många som är ute och åker så det tog en timme för oss att bara åka ut från Manhattan. Men nu är vi i alla fall någonstans i Delaware tror jag.

DC!

Nu ska jag åka till DC! Hoppas alla får en bra helg!

Playdate

Snart ska jag och Morgan åka på playdate hos Tasneem. Kändes skönt att hon ringde för Morgan ville gå ut och leka med grannarna och jag klarar ju inte av att vara ute och det känns så dåligt att sitta inne och inte ha koll. Har precis Skypat med Alba och Britt också. Var kul. Alba är ju jätterolig, hon satte sig under bordet och bajsade så vi var tvungna att sluta.


Kris Allen

Tänkte lägga in en Youtube-film här på American Idolvinnaren Kris Allen men alla filmer jag orkade kolla på var idioter som filmat TV:n. Det sög. Men han var bra i alla fall!


Skor!

Jag glömmer typ bort att blogga ibland. Det är ju inte direkt så att jag inte har tid. Men men här kommer i alla fall ett inlägg.

Det händer ju inget speciellt på dagarna. Allt är som vanligt. Sommaren har i och för sig kommit hit vilket är jätteskönt för alla utom mig, Josh och Kathleen som hade årets värsta allergi igår. Efter Morgans storytime på biblioteket åkte vi till Starbucks för äppeljuice och smoothie. Vi satte oss faktiskt ute i solen ett tag men var tvungna att ge upp efter 20 minuter för att mina ögon rann så mycket.

Kathleen kom hem tidigt så jag la mig och kollade på Web TV. Har snart sett alla Kanal 5 program som är värda att se. Efter middagen åkte jag till Marshalls där jag hittade ett par skor som jag ska åka och köpa ikväll. Ikväll ska jag också träffa Matilda. Kathleen sa att hon skulle försöka komma hem tidigare och i så fall hinner vi se Ghosts of Girlfriends past. Annars ska vi se Obsessed eller träffa en massa andra på något Café. Blir nog bra vilket som tror jag!


Här är skorna jag ska köpa:



DC bokat!

Jepp, som rubriken antyder har jag och Rebecca nu bokat DC resan! Vi kommer åka från New York på fredag klockan 2 pm och vara framme i Bethesda klockan 6 pm. Amanda ska komma och möta oss och sedan ska vi äta middag på Cheesecake Factory. Lördag och söndag blir till att upptäcka DC. Eller för Rebecca och jag och Amanda får väl visa allt. Det ska i alla fall bli en crepes á la Eastern Market! Vit choklad, jordgubbar och bananer, mums!

Hem åker vi på måndag klockan 3 pm så vi får nästan tre hela dagar sammanlagt. Wonderful!

GRATTIS PAULA!

GRATTIS TILL KÖRKORTET! Nu blir det roadtrip när jag kommer hem!


Vem är Fred?

Haha, det var en som ringde till mig nyss. Hon sökte sin man Fred. När hon sa vilket telefonnummer han hade så var det exakt mitt nummer. Har jag och Fred samma nummer? Går det ens?

Snabbis

Kom precis på att jag inte skrivit något idag. Så här kommer dagen i punkter:

- Tittade på söndagsparty samtidigt som jag skrev klart första delen till Silver Bay. Trodde jag var klar med den andra också men när jag la in den på Word så var den två sidor kortare än på WordPad. Det sög.
- Morgan kom hem.
- Morgan hade dans och en tjejs 8-åriga storasyster tyckte min tröja var cool och stod och drog i den så hon kunde läsa det. Det står massa platser i New York på den.
- Fick veta av en mamma att Kristin Davis var i Ridgefield tidigare på dagen. Var ju tur att jag träffade henne igår annars skulle jag bli arg på mig själv att jag inte visste om det!
- Har bokat buss till DC till mig och Rebecca och fått veta att min fredag kommer vara asnice! Jobb från 7 am - 8.30 am. Sedan hem och duscha och så till New York och vidare mot DC.
- Kvällen spenderades med Vem kan slå Filip och Fredrik. Hur kan jag inte ha sett det innan?

Och nu en fråga. Vilken hårfärg är finast?

 ljusare eller mörkare? 

Bilder från Söndagsparty!


Mina och Amandas skor 

Carson Kressley gjorde om Johan Palm

Intervju med Roy och Roger och Charlotte Perelli

Charlotte Perelli

KRISTIN DAVIS!

Charlotte & Charlotte

High heel race!

Filip taggar

Carson Kressley, Kristin Davis och Charlotte Perelli

Kristin och Charlotte

BÄSTA!

Jag och Amanda och våra signerade tröjor!




Kommer ladda upp andras bilder också på Facebook!

SÖNDAGSPARTY MED KRISTIN DAVIS!

Ojojojojoj, nu är mitt New York complete! Är så sjukt glad just nu så det går inte att beskriva! Kommer till det snart, men jag ska börja från början!

Åkte som vanligt in till New York med Matilda och så mötte vi Linnea på Grand Central. Första planen var att gå till FN-huset. Först möttes vi av Reuterswärds pistol och sedan av en gåva från Kung Carl XVI Gustaf. Gick runt och kikade lite men eftersom det var söndag var det rätt dött. Sedan gick vi tillbaka mot Midtown via Dag Hammarskölds Plaza. Vi skulle gå till Svenska Kyrkan men den var inte öppen ännu så vi gick till St Patricks cathedral och kikade in lite och sedan gick vi till Rockefeller Plaza och NBC Store. När vi var där kom Amanda och hennes mamma. Det var ju första gången jag såg Amanda på två månader nu! Efter NBC Store gick vi till NBC Store där jag köpte en till Sex and the city tröja. Sedan var det dags att ta sig till Söndagsparty. Vi tog en lunch på Sbarro på vägen där vi också mötte upp Emma.

Nu till det som inte går att beskriva men jag ska försöka! När vi först satt och väntade träffade vi Trine som gick på au pairskolan samtidigt som mig, Emma och Amanda. När vi fick gå in så fick vi gå före alla andra igen eftersom vi var där på Matildas biljetter som hon fick när vi inte fick plats första gången. Så när vi kom upp möttes vi av Anna som frågade om vi kunde tänka oss att sitta på samma platser som jag suttit på de andra gångerna. Det var ju klart vi kunde så vi och Trine och hennes kompis fick sitta på de två första raderna. När Filip och Fredrik kom in innan det började hälsade de båda på mig. Var ju kul att de kände igen mig, speciellt Fredrik som jag bara hälsade på lite snabbt förra helgen.

Men men, var ju jättekul som vanligt men på slutet kom ju Kristin Davis! Som det stora Sex and the city-fan jag är var det ju bland det häftigaste jag varit med om! Och i paus när hon såg min och Amandas Sex and the city-tröja sa hon att de var fina och frågade om vi var amerikaner och hur gamla vi var. Bara det tyckte ju vi var jättecoolt! Men sedan efter showen kom hon fram och hälsade på oss och skakade hand! Sedan signerade hon våra tröjor så nu kommer jag ju inte kunna tvätta den någon gång! Det var lite roligt. Hon började signera Amandas och frågade vad hon hette så Amanda svarade "Amanda". Sedan skulle hon signa min och frågade jag jag hette och så svarade jag "Amanda, too". Sedan var hon tvungen att gå av scenen men hann skriva en autograf till innan till tjejen som satt bakom mig så hon frågade vad hon hette. Och ja, hon hette också Amanda! Så nu lär ju Kristin tro att alla i Sverige heter Amanda.

Var kul att se att hon var så glad och trevlig! Och att hon och Charlotte Perelli fick Filip och Fredrik att springa i klackskor var ju bara så kul! Tyckte lite synd om Fredrik när hans klack gick av bara. Trodde han skulle stuka foten, men det gick ju rätt bra!

Så som sagt, New York är complete för jag har inte bara sett utan skakat hand och pratat med någon från Sex and the city!!!!! Aah, vad glad jag är nu!! :D


New York

Nu ska jag åka till New York! Kommer ha en ljusgrön tröja på mig så ni kan hålla utkik på Kanal 5 klockan 9 ikväll!

Fääääärdig!

Nu är jag klar med min nya bloggdesign! Är grymt stolt över mig själv som lyckats ändra färger på all text och alla länkar och ändrat linjen till en smalare och prickad linje! Lyckades också ändra typsnittet på rubrikerna. Hoppas fler är stolta för nej, jag har ingen master degree i web design. Även om man kan tro det!

Änglar och demoner

Vaknade med värsta magontet i morse. Jag har aldrig haft så ont förut. Gick upp och duschade men kunde knappt stå upp så när jag var klar tog jag en ipren och gick och la mig. När jag vaknade kändes det bättre och när Matilda frågade om jag ville följa med på Angels and demons kände jag att det var dags att ta sig ut. Vi möttes upp på Stop n shop och köpte glass och godis och så åkte vi till bion. Jag tyckte den var bra, riktigt spännande men tydligen hade den inte fått så bra betyg i Sverige. Efter filmen var jag jättesugen på en Burrito Supreme så vi åkte till Taco Bar.

Nu sitter jag och kollar på What a girl wants. Känns som om jag borde ha sett den men det har jag inte. I morgon blir det New York! :)

Bullfest

Jag och Morgan bakade bullar idag. Innan vi åkte på morgonen kollade jag igenom alla ingredienser och lådan det stod "flour" på var jättetung. När vi lämnat Josh åkte vi till Shaws och köpte kanel, jäst och äppelsås innan jag lämnade Morgan. Skrev nästan klart mitt arbete till Silver Bay på morgonen och sedan när Morgan kom hem började vi baka. När det var dags att hälla i mjölet var det inte mjöl i lådan utan det var socker. Så vi fick sätta oss i bilden och åka till Shaws igen. Men när vi väl var klara var det mycket lyckat!


Vanliga bullar och äppelbullar! :)

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin!
Hehe, var tvungen att lägga in en länk så jag kan ha kontroll över min egen blogg. Men ni kan ju följa mig där ändå!

Skvallertanter

Varje dag när jag kommer hem efter att ha lämnat barnen i skolan står det en housewives i varenda gatuhörn och skvallrar. Lite sorgligt att de inte har något bättre för sig. Typ som att jobba. Det är samma sak på eftermiddagarna då de går ut 15-20 minuter innan barnen kommer hem med skolbussen för att stå där och skvallra. Men ser så tydligt också att det är skvaller och inget snack om vad som händer i helgen. Kroppsspråket är väldigt dramatiskt. Kanske är det en mullvad som förstör deras gräsmatta?

Regnig dag i Connecticut

Man blir så deppig av det här vädret. Har regnat till och från hela dagen. Var ju i och för sig lite deppigt igår också. Fick sluta jobba en timme tidigare än vanligt och satt och kollade på Marley and me och Little Manhattan. Båda var faktiskt riktigt bra och jag grät till Marley and me. Fick höra att pappa gjorde det också när han såg den på flyget! I Little Manhattan var Willie Garson, som spelar Stanford i SATC, med. Han jobbade i en hiss och var förtjust i Lina som var au pair från Stockholm. När hon kom in i hissen sa han "Hejsan good murgun"!

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Tittade på Knowing i morse. den var helt okej, men blev lite skum ibland. Sedan kom Morgan hem och medan hon åt lunch läste jag en bok om Sverige som pappa hade haft med sig till Bruce och Kathleen. Det var så sjukt mycket fina bilder så jag fick lite hemlängtan. 3 månader kvar...

Annars blev jag lite överraskad av Morgan idag. Kathleen hade köpt äppelsås med kanel som jag började äta. Morgan ville smaka och tyckte det var så gott att hon flög upp för att ta lite till. När jag kom på att jag inte ätit lunch gjorde jag lite havregrynsgröt och blandade ner äppelsåsen. Morgan ville smaka det också och jag trodde hon skulle tycka det var jätteäckligt, som hon tycker med allt annat. Men det slutade med att jag fick göra lite till henne också och så satt hon och sa "I love oatmeal with apple sauce" flera gånger.

Var ensam hemma här ett par timmar nu på kvällen. Lite skönt med lugn och ro ibland. Eller ofta. De hade i alla fall med sig pizza när de kom hem. Har spenderat kvällen med msn och Skype med pappa. Och så har jag tittat på Roomservice, Wipeout och början på en film jag hittade på biblioteket om Leif Ericson men den var så dålig så jag orkade inte kolla mera.

Ska sova snart tror jag. Längtar grymt mycket till på söndag då det blir Söndagsparty igen med Matilda, Emma, Amanda och Linnea! Ska bli så coolt att se Kristin Davis!

Dagarna med pappa i CT

I måndags hade jag fått sovmorgon till 7.30. Synd bara att jag fick reda på det när jag kom upp klockan 7. Hur som helst, jobbade som vanligt. Bruce kom och hämtade Josh när vi var på Morgans dans för de skulle åka i väg på baseball så det blev tjejmiddag med mig, Morgan, Kathleen och Sam. Efter middagen var det dags för mig att åka till Southeast och hämta pappa! Det var jättekul att ha honom här!

I tisdags lämnade jag av barnen på bussen, sedan åkte jag och pappa till Marshalls och Target. Pappa köpte lite grejer till Emil och Alba och sedan köpte jag en extern hårddisk på Radioshack. Det var 20% rabatt på en halv TB så nu har jag tömt datan på filmer. Det behövdes kan jag säga! Ska även lägga över alla bilder och bara spara en del på datorn.

Hur som helst. Vi åkte sedan hem och mötteupp Morgan som kom hem från skolan. Efter lite lunch åkte vi till mallet och kikade. Blev lunch där för pappa och glass för mig och Morgan. Vi hann också med kaffe och choklad donut på Starbucks och på tal om choklad donuts: de har kommit till New Fairfield! Det var på tiden!!

Efter mallet åkte vi och hämtade Josh och sedan åkte vi hem och spelade basket och baseball. Jag vann Horse och var sjukt stolt över mig själv! Sedan gick vi in och Josh visade pappa baseball på Wii. Det gick inte så bra för honom ;)

Igår skjutsade vi barnen till skolan och åkte sedan till Starbucks där vi satt en stund, sedan åkte vi till Shaws och köpte pesto och hyrde Marley and me. Sedan åkte vi hem och chillade tills Morgan kom och det var dags att köra pappa till tåget. Var jättejobbigt att säga hejdå och nu längtar jag mer än någonsin till augusti då jag får komma hem! Men vi hade det i alla fall jätteroligt de här dagarna och hann ju med en hel del i New York i helgen!

Bröllop, chokladsmakning, Lejonkungen, cupcakes och Söndagsparty på Manhattan

Så, när pappa skrivit klart efter lunchen med Filip gick vi upp till Svenska Kyrkan. Precis när vi kommer dit rullar det in en limo och ut kliver en brud. Helt perfekt att lyckas pricka in ett bröllop! Där inne intervjuar pappa lite folk och så blir vi bjudna på kanelbullar, kaffe och cola. Sedan gick vi upp till bröllopet som var jättefint! Pappa tog en massa bilder och efteråt pratade han med prästen och vittnena.

När vi var klara i kyrkan gick vi till caféet Fika där pappa började med att intervjua ägaren som var hur pratglad som helst och hade bara en massa bra saker att säga! Han bjöd oss också på cappucino, bara för att jag aldrig druckit det förut. Och så hann pappa med att fixa deras dator. Jag var minst sagt förvånad att han lyckades med det! Sedan januari har de en från kocklandslaget som är där och gör choklad och han bjöd oss på lite olika. Först två stycken som var kokta på cigarr. Om man tog en tugga och sedan andades in kunde man känna cigarrsmaken i munnen. Sedan fick vi fyra stycken som han gjort för Earth day. Han hade gjort en naturkatastrof för varje element så det var tsunami, tornado, jordbävning och vulkan och alla var sjukt genomtänkta. Min favorit var jordbävningen som hade pops inuti, ni vet sådana som man äter med en klubba och så poppar det på tungan sedan.

När vi var klara på Fika åkte vi till hotellet och bytte om och så drog vi till Broadway och såg The Lion King som var helt otroligt bra!! Kostymerna var sjukt bra gjorda och allt var hur coolt som helst! På vägen hem sedan köpte vi varsin pizza slice.

Sedan i går gick vi ner till Greenwich Village därag köpte en cupcake med ett litet ljus i till pappa på Magnolia Bakery eftersom han fyllde år! Sedan promenerade vi runt där och bort till Soho och åt lunch på Café Bari. Greenwich och Soho är mina favoritstadsdelar i New York! Sedan blev det taxi upp till 26th & 7th för att gå på Söndagsparty. Bra som vi är fick vi gå in genom VIP-ingången och så fick vi Press-kort. Eftersom vi var VIP fick vi gå in före alla andra. Och hon som har hand om publikplaceringen var jättesnäll och frågade om jag och pappa ville sitta på samma som förra veckan och det var ju inga problem tyckte jag så vi fick sitta längst fram igen! Så fick se Mikael Persbrandt, Zach Braff, James Lipton och Petter på nära håll. Och så klart Filip och Fredrik! Jag fick också Filips kort med allt de skulle säga i akt 3!



Till slut åkte vi till Upper East och åt middag på en italiensk restaurang som hette Ciao Bella. Blev jättegod risotto med gorgonzola och äpple i! Nu jobbar jag och ska om ett tag åka och hämta Josh, sedan är det Morgans dans och så slutar jag. Pappa kommer hit i kväll så jag ska åka och hämta honom vid tåget :)

Nästa helg blir det Söndagsparty igen och då kommer Kristin Davis som spelar Charlotte i Sex and the city dit!

Lunch med pappa och Filip

Mötte upp pappa på hotellet igår när jag kom till New York. Var ju så klart jättekul att se honom efter hela 9 månader och 4 dagar! Vi fixade oss och så gick vi ut och letade efter någonstans att äta. Det blev Park Avenue Bistro där vi åt jättegod ravioli till förrätt och jag åt lax med spenat till varmrätt medan pappa åt New York Steak. Klockan hann sedan bli rätt mycket så vi gick tillbaka till hotellet där jag fick se en massa bilder på Alba!

I morse gick vi ut till en diner precis nedanför hotellet och år frukost sedan promenerade vi upp till Times Square där pappa köpte sig ett par nya skor och jag hittade en Yankee-tröja! Size youth XL. Känns ju bra att fortfarande kunna ha barnkläder. När vi var där uppe lyckades vi få tag på Filip Hammar som pappa skulle intervjua så vi tog en taxi ner till 26th & 7th och fick gå igenom massa gångar på Chelsea Studios till vi kom till deras lilla kontor. Fick hälsa på alla och så gick jag, pappa och Filip till BRGR och åt lunch medan pappa intervjuade Filip. Han var jättetrevlig och frågade också mig en massa om au pair-livet. Nu sitter pappa och skriver intervjun som kommer finnas i morgondagens Aftonbladet och ni kan ju kolla in byline-bilden på pappa extra noga för den har jag tagit!

Snart ska vi ut igen. Blir kanske musikal och middag på Pastis ikväll!

New York, here I come!

Om 20 minuter åker jag och Morgan och hämtar Josh sedan lämnar jag de och åker till New York! Får alltså träffa pappa om drygt tre timmar bara! Har packat klart och allting så vill bara att tiden ska gå!
Dagen har varit sjukt seg, det enda som hänt var väl att James ringde och bjöd mig till Cape Cod valfri helg. Trevligt, trevligt!

Imorgon!

Imorgon kommer äntligen pappa! Vill bara att dagen ska gå jättefort! Dagen kommer vara som vanligt tills jag hämtar Josh! Då ska jag köra barnen till Starbucks i Newtown och möta upp deras mormor, sedan ska jag direkt därifrån till Southeast Station och ta tåget till New York och så får jag träffa pappa! :D


Tacobell


EMBED-Fast Food Folk Song - Watch more free videos

Kanske ska prova nästa gång jag är på Tacobell? :P

Staaarbucks

På Starbucks i morse:
"Are you gonna have a white moccha ma'm?"
"Yes, please!"
"Tall?"
"Yes, please!"
"And a doubble espresso, right?"
"Yes, please"

Kanske ska jag chocka nästa gång?

Idag har varit bra. Amanda och jag har skickat in önskemål för vilka datum vi ska åka hem. Inte långt kvar nu!
Har också bestämt vad jag ska göra för att få min sista credit: italienska. Lär ju bli rätt chill eftersom jag kan en del redan!
Pappa kommer i övermorgon!!! :D

Cinco de mayo

Så, om man bortser från svininfluensan så var Kathleen på jättebra humör när hon kom hem. Det är cinco de mayo idag och det är tydligen en stor mexikansk högtid. Det bor ju många mexikaner häromkring så det skulle vi fira med tacos. Det var hur gott som helst!

Efter middagen åkte jag och Sammy till Danbury. Här är det ju mors dag på söndag så Sammy behövde köpa present till sin mamma. Själv behövde jag ett skärp och så är det ju en viss pappa som fyller år på söndag också ;)

Swine flu has arrived!

Börjar bli lite nervös. Dels läste jag på svt.se att Världshälsoorganisationen tror att swine flun kommer bli värre. Men idag när Bruce och Kathleen kom hem berättade Kathleen att idag, den 5 maj, bestämdes att skolorna i Connecticut INTE kommer stängas ner om någon drabbas av flunsan. Cirka tre minuter senare ringer telefonen. Det är från Ridgefield, som ligger 30 minuter härifrån. De säger att ett fall av svininfluensan har konfirmerats i ett high school där. Kathleen jobbar på en elementary school i Ridgefield så det var ju inte kul att höra. Det enda de hade att säga var "Make sure to wash your hands". Var kanske tur att jag köpte en stor hand sanitizer! 

Paraply

Glömde berätta om ett paraply jag fick igår. Det ösregnade och vi gick förbi en restaurang där två stycken stod utanför och blåste upp ballonger. Då de såg att jag gick där utan paraply fick jag ett av dem. Visserligen var det helt trasigt men det funkade en bit i alla fall.

9 månader!

Nu är det gått 9 månader. Bara drygt 3 månader kvar tills jag kommer hem alltså!

Idag har jag planerat i stort sett hela maj! Eller det viktigaste som händer. Pappa kommer ju på fredag och då ska jag få sluta två timmar tidigare än normalt så ska hämta Josh och skjutsa barnen till Newtown sedan blir det Southeast så fort som möjligt så jag kommer till New York och får träffa pappa!

Det andra som planerats är en tripp till Washington. Som jag har saknat den staden! Jag och Rebecca ska åka dit fredagen 22 maj och så kommer vi hem på måndagen. Det är ju Memorial Day så inget jobb! Ska få träffa Amanda igen och så vill jag gå på Newseum och Night at the museum: the battle of Smothsonian!

Hoppsan

Har inte riktigt haft lust att skriva. Har ju hänt en massa värt att skriva om men jag har bara inte orkat. Här kommer höjdpunkterna:
- Var hos Matilda i onsdags. Vi tog en promenad med deras hund, tittade på Sex and the city the movie och åt korvstroganoff som Matilda gjort.
- Jag hade min sista kinesiska i torsdags.
- I fredags åkte jag hem till Matilda igen. Vi tittade på Sex and the city season 1 och så sov jag över där och i lördags åkte vi till Norwalk och köpte svenskt godis och mat! På kvällen tittade vi på High School Musical 1&2.
- Igår åkte jag och Matilda in till New York. Vi började med att ta oss ner till Wall Street och Ground Zero. Sedan gick vi till Bleecker Street och Perry Street för att spana in Carries trappa och köpte cupcakes på Magnolia Bakery. Där mötte vi Rebecca och så gick vi till 26th St och tittade på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Jag, Matilda och Rebecca fick gå in före alla andra och sitta på reserverade platser! Första raden så om ni såg tre tjejer - en med röd, en med rosa och en med mörkblå tröja - så var det vi! Vi satt precis under Filip och Fredrik när de pratade och köttbullekillen. En av svartbjörnarna fick också för sig att komma fram och hälsa. Och så fick vi hålla i Van Veterenkorten. Efteråt blev det middag på Fridays innan tåget hem.

Kolla på Söndagsparty! Man ser oss i början av del 2 :)