Boston

Ligger nu i min säng på hostellet i Boston. Eller i Everett. Ska ta och sova ltie eftersom det inte blev så mycket av det i natt. Kände mig helt död efter att ha gått från ena bussen till den andra i New York för att min ryggsäck var alldeles för tung. Hade även två andra små väskor med kläder och det var på tok för mycket för lilla mig. Satte mig ner och vilade så fort jag fick chansen. Men någonstans i Connecticut kändes det som att jag började få feber så jag ska ta en tylanol eller ipren och när jag sovit vill jag åka downtown. Det är ju säkert enda gången jag kommer vara här och då vill jag ju få ut något av det. Det enda problemet är att det var mycket längre än vad det stod på hemsidan till downtown. Men ska fösöka lära mig hur bussarna går så jag slipper sitta och vänta i 40 minuter igen. Än så länge har det här varit jobbigt men det blir nog lättare utan all packning!

02.30

Jag har inte sovit något. Var rädd att jag skulle försova mig och missa bussen så jag har segpackat och tittat på Björn Gustafsson. Hade jag inte varit rädd att väcka alla skulle jag nog skrattat tills jag började gråta. Satt och kvävde skratten för mig själv. Om en kvart ska Rob skjutsa mig till bussen. Metron går fortfarande men de vill inte att jag ska vara ute själv, så det är ju schysst. När jag kommer fram till New York ska jag leta reda på något ställe där jag kan äta frukost och sedan en bokaffär så jag kan köpa en karta över Boston. Det kommer behövas! Var inne och kollade pussar och tunnelbanor och det var ju inte alls lika enkelt att ta sig till hostellet som det stod på deras hemsida. Men det blir säkert bra!

Julen

Så jag blev väckt klockan 7 på juldagen så gick vi ner och började öppna presenterna som tomten lämnat på natten. Jag fick en röd-vit klänning, några par örhängen, två halsband, en kalender med bilder från Washington, 4 par strumpor (de hade sett att jag alltid hade massa roliga mönster på mina strumpor), en pyjamas från Victorias Secret, två läppglans, ett presentkort på Starbucks, en jättefin julgran att hänga i granen från Vita Huset, en baseballkeps, massa choklad, Twilightboken, en bild som jag ska rama in när jag kommer hem och en kaffekopp från Starbucks med bild på DC. Sedan bakade jag kanelbullar.

Sedan åkte vi ju till Williamsburg. Det var 2,5 timmar dit. Så när vi kom så åt vi middag. Det blev julskinka(!), något kött typ som rostbiff och till det hade de tre olika casseroles - en med potatis, en med sötpotatis och en med broccoli, blomkål och morötter och så var det tranbärssås och kaneläpplen och selleri med någon fyllning till. Tro det eller ej men jag gillade ALLT ;)

Sedan öppnade vi paket så jag fick en till pyjamas, ett par tofflor, en halsduk och ett par örhängen. På kvällen chillade vi och tittade på första Rockyfilmen. Sedan gick jag och la mig för jag skulle dela rum med Holden och morgonen efter väckte han mig 6.20. Men på eftermiddagen den dagen åkte vi till en outlet. Ville inte shoppa så mycket eftersom jag ska ha semester men jag hittade en Sverigetröja på Puma som jag köpte. På kvällen tittade vi på Pirates of the Caribbean. I morse tog vi det mest lugnt innan vi åkte hem. Tinas föräldrar är här nu så jag fick en liten svart väska som jag kan ha på nyår och lite body lotions med mera.

När jag kom hem åkte jag till Chinatown och träffade Amanda en stund. Sedan åkte jag hem och åt middag innan jag åkte till Sculpture Garden och träffade Amanda och Jonas. Det var meningen att vi skulle åka skridskor men det var slutsålt så istället gick vi till Capitol och så gick jag hem därifrån. Nu ska jag packa klart till min semester och kolla på någon av filmerna jag fick i julklapp. Om tre timmar ska jag börja fixa mig för bussen som går 3.30 am. Jag har för mig att det fanns wireless internet där vi ska bo i Boston annars hittar jag nog en Starbucks eller något så jag kan skriva att jag kom dit levande. Ska ju åka helt själv eftersom Rebecca inte kommer förrän dagen efter! 

Julklappar och Kalle Anka!

Nu har jag Skypat med pappa, Emil, Britt, Alba, Ines, Romeo och Maria också! Öppnade resten av julklapparna då. Jag fick två böcker - Tusen strålande solar och Låt den rätte komma in,Björn Gustafsson-filmen, en necessär med smink i, ett glittrigt linne, en träningströja, en mössa, ett läppbalsam, två ansiktsmasker, ett fotoalbum, en kalender, två Glamour, två kort där det står att jag fått pengar in på kontot och så en liten ask från Albas dop! Tack ska ni ha!

Nu ska jag fuska och titta på Kalle Anka fast klockan bara är 1.40pm, men tycker att jag kan passa på nu när båda barnen ska sova middag ändå. Kalle Anka från 2006 blir det med Ingvar Oldsberg som julvärd!

God Jul

Jaha, då var det julafton. Ställde klockan tidigt i morse för att Skypa med mamma och Johan. Öppnade paketen från dem också! Fick två tidningar - First Style och Kors & Tvärs, en bok som heter 2 systrar, Mamma Mia the Movie, en Abba-skiva, en Per Gessle-skiva, Bragokex, Kexchoklad, en påse sura Bilar, en Non Stop-choklad, Läkerol, Violtabletter, Hårspännen, Oboy och ett kort där det stod att jag skulle få pengar! Tack så jättemycket!!

Annars har jag ju jobbat idag. Jobbar fortfarande. Jag och Holden tittade lite på Astrid Lindgrens jul medan Lucy sov :)

Snart ska jag Skypa med pappa också! 40 minuter kvar!

Vintern är här

Det känns som att det har regnat väldigt mycket på senaste tiden, och idag, när det för en gångs skull inte regnar, är det minusgrader! Hade ju kunnat vara snö ju!! Hoppas det kommer snart i alla fall.

Nu ska jag åka till Bethesda för att simma och gymma!

Är german knackwurst = falukorv?!

I fredags kväll jobbade jag igen. Amanda kom och höll mig sällskap. Vi tittade på Jackass och Barnen i Bullerbyn. Riktigt mysigt. Rob och Tina kom hem tidigare än förra helgen också så det var skönt. Igår morse mötte vi Bara och gick till banken. En av de som var på Thanksgivingmiddagen jag var på med Katie jobbar där, Karina heter hon. Så vi pratade lite med henne. Sedan gick vi till gymmet där Bara också ska bli medlem. Efter gymmet gick vi runt lite på stan. Hittade en julklapp till Holden så nu är jag klar med det! Tyvärr var Pippi goes on board och The children of noisy village för äldre barn.

När vi inte orkade mera åkte jag hem till Bara och träffade hennes värdfamilj. Hennes värdföräldrar, Katherine och Christian, är sjukt sköna så de pratade hela tiden. Bara visade mig en mataffär som ligger 15-20 minuter från mig. Rob och Tina säger att man måste åka bil om man vill ta sig till någon mataffär men den här var ju inte så farlig. Sedan gick vi tillbaka och pratade lite mer med hennes värdföräldrar. De tycker att jag pratar jättebra engelska, att man knappt här min brytning. Kändes mycket bra att höra!

I morse tog vi det lugnt. Katherine gjorde jättegoda blåbärsvåfflor och de tvingade mig att äta jättemycket. Räckte för hela dagen! Sedan gick vi hem till mig och lämnade lite grejer innan vi åkte till Metro Center. Tina hade nämligen hittat en artikel på internet om falukorv i USA och hon sa att det kunde finnas på en tysk delikatessbutik, så dit åkte vi ju så klart. Det vi hittade heter german knackwurst. När hon som jobbade där skulle förklara lät det precis som falukorv men vill kolla upp det innan jag köper en. Fast vi gick ju inte dit helt i onödan för de hade ju massa europeiskt godis också! Så jag köpte typ vinigum(?), Milkachoklad, Kexchoklad och Dajm. Ska köpa lite inför bussresan till New York också!

Sedan gick vi och tittade i lite affärer igen och så gick vi till National museum of American history. Vi var där rätt länge men hann bara med en av de 4 våningarna. Efter det gick vi för en fika på Barnes & Noble och nu är jag hemma och har precis tittat klart på Lotta på Bråkmakargatan :)

Bästa medicinen

Som sagt vet jag ju inte vad som var fel. Men idag har det varit bättre. Var fortfarande inte hungrig när jag vaknade. Inte ens en kanelscone och en White mocha gjorde det bättre. Efter ett tag kände  jag att jag var tvungen att äta något så det fick bli lite Marabou mjölkchoklad. Det var det enda jag hittade som gick ner. När jag sedan skulle laga middag till Holden tyckte jag att jag var tvungen att äta något annat också. Blev älgpasta från IKEA med tomatsås, skinka och ost. Så nu känner jag mig mycket bättre! Är det det här som kallas home sickness?

"The sky is brown"

På vägen till Tysons, smo förövrigt är USAs elfte största mall, igår sa Holden något annat roligt. Vi åkte på en motorväg och på ena sidan hade vi DC och på den andra sidan hade vi Virgnia. Himlen på DC-sidan var helt upplyst och på Virginia-sidan var det kolsvart. Så Holden pekade mot DC och frågade varför himlen var upplyst och Rob förklarade för honom om Ambient light. När Tina sedan hoppade in i bilen berättade Rob att Holden hade frågat om himlen så hon frågade Holden varför himlen var blå. Holden tittade ut och sa "No, it's brown."

Idag fick jag också reda på att "The Cookie Baby" han önskade sig från tomten var till Lucy. Jag sa att det var verkligen gulligt av honom. Då sa han "Yes, sometimes I'm a nice boy but sometimes I'm a bad boy."


Tysons corner

Idag kom Rob hem tidigt så jag fick sluta typ en halvtimme tidigare. SKÖNT! Men i stället för att lägga mig och kolla på film eller någonting åkte jag, Rob och barnen först och hämtade upp Tina och sedan till Tysons corner för att träffa tomten. Vägen dit tog en evighet men det var inte alls lång kö till tomten. Holden fick säga vad han önskade sig. Han sa en "Cookie baby". Sedan skulle båda barnen fotas men Lucy som var ovanligt glad resten av kvällen började gråta så fort hon sattes i tomtens knä. Så det blev bara bilder på Holden. Sedan var planerna att dra till gymmet direkt när vi kom hem men tyvärr hade trafiken vänt, plus att vi var tvungna att åka förbi Tinas jobb och hämta den andra bilen. Så om jag skulle åkt till gymmet hade jag behövt stressa som bara den för att det skulle vara värt det. Men jag orkade inte stressa. Har inte mått så bra varken i går eller idag. I går hade jag ont i huvudet och idag vet jag inte vad det varit. Hela kroppen har bara känts helt konstig, jag har bliviy helt slut bara av att gå i trappor och jag har inte haft någon matlust. Det är typ som att min kropp inte vill att jag ska träna. Det är andra gången på en månad som jag sagt till mig själv att jag verkligen ska ta tag i träningen men första gången blev jag förkyld och nu det här. Vad är problemet liksom?


H: We're going to the city.

R: Yes, we live in the city. Do you like living in the city?

H: Yes.... I'm tired of living in the city.
T: You are? Why?
H: I need to take a nap


Gym

Idag blev Amanda medlem på gymmet. Asbra ju för då blir det mycket roligare. Både Bara och Johanna är intresserade också så förhoppningsvis joinar de också. Vi började köra någon arm- och bengrej i 20 minuter och sedan powerwalk i en kvart innan det var dags för absträning. Var första gången jag hade en kille som tränare, kändes konstigt. Men han hade kul åt mig och Amanda i alla fall. Speciellt när Amanda höll på att sparka mig i huvudet för att vi låg för nära varandra.

Annars idag har det inte hänt något speciellt. Har tittat på Nights in Rodanthe med Richard Gere. Sedan hade Holden spanska så vart till och från skolan tre gånger idag.

Resten av veckan ska jag vara snål. Åtminstone försöka. Eftersom jag trodde att jag inte skulle behöva skicka julklapparna la jag lite mer pengar på varje julklapp men sedan behövde jag ju skicka dem i alla fall. Men men, ska försöka att nästan inte använda något alls av nästa veckas lön så ska jag nog klara mig på semestern!

Färgade linser och National Christmas Tree

Idag har jag stått i kö. I ungefär 40 minuter sammanlagt. På posten, två gånger. Första gången hann jag inte fram på 20 minuter innan jag var tvungen att hämta Holden. Sedan var jag tvungen att stå i 20 minuter till. Men nu är i alla fall 10 presenter på väg hem till alla 7 familjemedlemmar. 7 stycken! Sjukt många ju! Men men, 47 dollar kostade det att skicka. Blev jätteorolig då en kille framför var tvungen att betala 200 dollar för sitt paket. Men 47 var ju inte så farligt.

Efter jobbet träffade jag Amanda vid metro center och så gick vi till Cap City och åt. Det var happy hour så 3 lemonade, en Washington wings och en pretzel med ost dip kostade inte ens 17 dollar. Riktigt billigt! Sedan gick vi till Presidents park där Vita Husets julgran står. The national Christmas Tree. Allt i den här staden heter ju national. Till exempel baseballaget och alla muséer. Självklart var det ju en massa smågranar runt omkring som representerade alla delstater. För det ska ju allt också göra. World War II memorial och flaggorna runt Washington Monument är ett par exempel på det. Sedan gick vi till Barnes & Noble och beställde julklappar till Holden, Grace och Audrey. Jag beställde Pippi Longtocking on board och The kids of noisy village. Sedan åkte jag hem.

Och nu när jag läst i både Emma, Mia och Ellens bloggar om färgade linser blev jag ju mer och mer sugen på det så nu ska jag också beställa ett par. Om man bloggat i över två månader och länkar till
www.fargadelinser.com så får man ett par gratis. Jag ska välja någon blå färg. Har alltid velat ha blåa ögon. Mina är ju typ gråa.


Tomten är far till alla barnen

Bästa julfilmen, helt klart!

Glömde igen!

Kul att jag glömmer bort att skriva saker varje dag typ. D>et jag glömde skriva igår var att när vi satt i bilen kom det två helikoptrar flygandes över oss. Det var Air force one! Så antagligen satt Bush i en av dem.

Såg tomten också. Han åkte på en lila motorcykel. Hans släde kanske var trasig.

Helgen

Amanda kom igår. Hur skönt som helst! Tina sa att hon trodde att de skulle vara hemma vid midnatt. De kom hem efter klockan 1 och hade inte Amanda varit här skulle jag somnat. Vi tittade på lite 13 going on 30, lite Just my luck och lite Burn after reading. Sedan sov vi. Tyvärr blev vi väckta, som jag blir varenda dag, klockan halv 8 av Holden som satt och ropade på Tina från sitt rum. Efter ett tag blev det så jobbigt att jag gick in och sa åt honom att han kunde leka med lite leksaker för Tina låg fortfarande och sov, precis som jag och Amanda gjorde tills han väckte oss.

Men det gick inte att somna om så efter ett tag gjorde vi oss i ordning och gick ut och mötte Bara som är en ny tjej i min au pairgrupp. Hon är från Slovakien. Vi åkte in till metro center och åt frukost på Così sedan gick vi och tittade lite i affärer och på julmarknaden i Chinatown. Så nu är det bara Holden som jag inte hittat någon julklapp till. Hittade till resten idag och igår.

Sedan gick vi till Art and sculpture garden där jag skulle ha au pair möte. Först satt vi och pratade lite med Adri och Kullanan och sedan skulle jag och Amanda åka skridskor men det var så lång kö så vi gav upp. I stället gick jag, Amanda och Bara hemåt.


Nu är jag helt slut efter att inte fått sova tillräckligt så ska kolla på lite Ice Age och kanske Torsk på Tallinn och sedan sova!


Burn after reading

Så nu har jag sett Burn after reading med bland andra Brad Pitt och George Clooney. Den var sjukt skum! Kan inte ens förklara. Men jag kan säga att det var kul att se Brad som en nörd.

Har inte hunnit med så mycket idag. I morse åkte jag och familjen till Cowboy Café någonstans i Arlington och åt frukost. French toast och kaffe blev det. Vi pratade bland anant lite om St Martins. De sa att de känner någon som kommer vara där nere och passa barnen så kan jag och de göra något som kallas Zip line. Man har en sele på sig och sitter fast i en lina så får man typ åka linbana högt uppe i träden.

Nu sitter jag och tittar på Sex and the City och ska gymma och ett tag. Ikväll ska jag jobba. Lucy kommer sova så jag kommer bara ha Holden här i lite mer än en timme sedan ska även han sova. Men jag hoppas att Amanda fortfarande vill komma och hålla mig sällskap!

Här är lite bilder från veckan!



Pepparkakshuset med Hans, Greta och häxan

Julgranen

Julmarknad i Chinatown

Träffade en pepparkaka och en julgran

Gårdagens shopping

Nyårs outfiten!

Julklappar!

Jag har inte skrivit så mycket de senaste dagarna men det blir så tjatigt om det varje dag blir "Vi lämnade Holden, jag gick hem, Lucy sov, jag tittade på TV, jag lekte med Lucy, hon sov igen, vi gick och hämtade Holden." Det blir lite tråkigt. Men hur som helst. Igår var jag, Amanda och Rob på IKEA. I si sådär fem minuter. Jag köpte köttbullar, älgpasta, lingonsylt, Kalles kaviar, mums mums, Marabou mjölkchoklad och julmust! Holden tyckte pastan var häftig för jag lagade den till middag igår.

Idag när jag var nere och tvättade knackade det på dörren och det låter jättehögt om man är på nedervåningen så jag hoppar alltid till. Gick och tittade genom kikhålet och såg bara ett stort blått paket. Det var från mamma! Hon hade skickat med lite av mina grejer hemifrån, lite pyssel som jag kan göra med Holden och en massa julklappar! Då menar jag verkligen en massa. De tog aldrig slut! Men det är ju 13 dagar tills jag får öppna dem vilket kommer bli jobbigt eftersom de nu ligger i mitt rum. Men inget fusk!

När jag slutat träffade jag Amanda i Chinatown och så åkte vi till Pentagon City för att jag skulle köpa julklappar! Idag blev det till mamma, Emil, Britt och Alba! Är jättenöjd med alla för det var verkligen fina grejer! Sedan blev det också en basker, en top och en kjol från Forever 21 som jag ska ha på nyår.

Mitt internet är jättesegt just nu, men ska ladda upp lite bilder så fort det är bättre!


Ny bok!

Igår när jag var och shoppade hittade jag en liten bok som jag köpte till mig själv. "The Q guide to Sex and the City - stuff you didn't even know you wanted to know... about Carrie, Samantha, Miranda, and Charlotte - and Cosmos". Har läst förord och om första säsongen. Så nu när jag vet en massa nytt var jag ju bara tvungen att kolla hela serien igen. En sak som jag fick reda på är att serien är verklighetsbaserad. Det hade jag ingen aning om! Men det var tydligen en Candace Bushnell som hade en spalt som hette Sex and the City i en tidning i New York och att de flesta karaktärerna i filmen finns på riktigt. Charlotte är en engelsk journalist, Samantha är 40 någonting filmproducent som valt att "Screw it and have sex like a man", Miranda är en 32-årig kabelchefsperson och Carrie är en 34-årig "some kind of journalist". Stanford är också en riktig person.

Blev ju inte lite sugen att titta på serien igen! Men men, idag var jag och Johanna och åt lunch i Chinatown. Sedan var metron elak och stängde dörrarna mitt framför näsan på oss. Det var inte så att vi kom springandes utan vi stod och väntade på att det skulle bli våran tur att entra, men så stänger de bara dörrarna. Jag fick springa till Holdens skola sedan eftersom jag var sen. Men det var inget större problem.

Jobbade ju ikväll så jag får lite extra pengar. Men det var riktigt lätt. Vad jag än sa så sa Holden "All right!" Det sötaste han sa idag var när jag berättat att Lucys blöja "läckt". Då slog han handen i pannan och sa "Oh man!" Men i alla fall, när båda barnen sov tittade jag på Extreme Makeover: Home edition och typ 4 avsnitt av Jon and Kate plus 8. För er som inte hört talas om det så är det en familj som först fick tvillingar och sedan sexlingar. Jättesöta barn!

Välgörenhetschoklad

Tänk att man kan köpa godis med gott samvete! Igår hittade jag faktiskt M&M som stödjer Rosa bandat, de är rosa allihopa. Sitter och äter lite av dem nu och tittar på Legally Blonde 2. Passande va?


Jul

Nu känner jag verkligen att julen snart är här! Dels efter allt julpynt och julmusik i New York, dels granen och pepparkakshuset och dels julklapparna! Köpte en svensk kokbok till Rob och Tina för ett par veckor sedanoch idag har jag även köpt till mamma, Johan och Alba. Känns som att jag är lite sent ute men det är så svårt att hitta något bra. Jag är i alla fall nöjd med vad jag har köpt!

Det kom ett paket hit idag också. Det innehöll julstrumpor som Rob och Tina beställt och det stod mitt namn på den ena! Trodde inte de skulle anstränga sig så mycket. De lär ju inte kunna använda den något mer år om det inte kommer hit en ny Amanda för namnet står broderat. Men det var gulligt av dem :)

Ska kolla på Legally Blonde nu :)

Och Jannike: Mitt internet är så segt så gick inte att svara förut. Men jo, jag tycker vi borde ses igen :)


Hej

Holden var hemma igår. Vet inte varför de inte hade skola. Men det var rätt skönt ändå. Dagen flög iväg. På kvällen gjorde Holden och jag ett pepparkakshus. Ska ladda upp bild på det. Sedan klädde jag, Tina och Rob granen med lite Baileys. Tina drack chokladlikör som luktade jättemycket choklad. När vi var klara med granen åt vi popcorn och tittade på Two and a half men.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Tvättat, lekt med Lucy och kollat på TV i stort sett. Ska snart gå ut och frysa ihjäl medans vi väntar på att Holdens spanska ska börja.

Skriver om New York och laddar upp bilder när jag fått Emmas bilder!

En fråga bara: Vart har alla tagit vägen?!

Hata metron

Kom hem en timme sent ikväll efter att jag varit på Barnes & Noble i Bethesda med Amanda. De håller på och bygger om så först var jag tvungen att vänta i över en halvtimme på att den skulle komma och sedan stod vi stilla i en halvtimme också. Taxi skulle kostat $25-30 vilket jag inte har råd med nu innan jul, så det var bara att vänta. När jag sedan skulle gå från metron och hem var svinkallt, säkert minusgrader.

Får skriva om New York i morgon för nu är jag för trött. Men det finns bilder på Facebook för den som inte kan vänta!

NYC

Nu är vi hemma igen från New York. Förutom att det var svinkallt och alldeles för mycket människor överallt så var det helt underbart! Blev inte så mycket julklappar, ingen alls faktiskt. Men en Tingelingpyjamas och Musse Pigg-örhängen från Disney Store, lite M&Ms från M&M Store och fika på svenska fiket Fika. Ska skriva mer och ladda upp bilder i morgon när jag tagit de av Amanda!

New York, here we come!

Klockan är tio i sex och jag ska åka om fem minuter till Chinatown där bussen går till New York. Och Amanda är med! :D

Mötte henne i Chinatown efter att jag gymmat. Var där tills de stängde och trodde att jag hade all tid i världen på mig att duscha, byta om och föna håret. Men nej, när jag knappt börjat klä på mig efter duschen släckte de lamporna så jag fick panik. Slängde på mig kläderna och satte på mig mössan och sprang ut för att slippa bli inlåst. Sedan gick jag runt där med oknytna skor och blött oborstat hår. Härligt värre.


The plans

Nu är planerna för lördag nästan klara. Jag ska ta bussen från Chinatown klockan 7.00 am. Kommer fram till New York runt 12 någon gång och då ska jag möta upp Emma någonstans. Sedan ska vi shoppa och kolla på alla juldekorationer de har hela dagen. Sedan blir det middag och hemresa 9.30 pm. Vill att i morgon ska gå riktigt fort, men det är ju tvättdag så det kommer säkert gå hur sakta som helst. Ska fråga om Johanna vill komma över och hålla oss sällskap för att få tiden att gå.


Idag var jag förresten med Jannike. Vi träffade i Chinatown och gick till Starbucks. Sedan satt vi och pratade lite innan vi gick bort till Vita Huset för att titta på julgranen. Den var väldigt sne. Sedan gick vi tillbaka och tog metron till Union Station där vi träffade hennes kompisar. Vi var väldigt länge på Victorias Secret innan vi åkte hem. Trevligt var det :) Men det sjukaste var att både jag och Jannike hade gråa jackor och röda mössor. Alla lär ju tro att det är så man ser ut i Sverige.


New York på lördag!

Det blir New York på lördag! Ska åka dit med Emma som gick på au pair skolan med mig. Fan vad nice det ska bli!

Finding Amanda

För ett tag sedan gick jag och tittade på lite filmer på Blockbuster. De har hur många filmer som helst, nästan så man blir snurrig. Så jag gick längs hyllorna och ibland var det något omslag som tilltalade och då tittade jag närmare på det. En av de filmerna hette Finding Amanda. Jag kände att jag var ju bara tvungen att se den. Så nu har jag gjort det. Vart lite besviken. Hade det varit ett bättre slut skulle jag nog gillat den. Men som tur var så hade jag ju inte hört något om den så jag hade ju inte byggt upp några förhoppningar.


Tiden går fort

Lucy är ett tecken på att tiden går fort. När jag kom hit var hon 5,5 månader och hade precis lärt sig sitta. Nu kryper hon, ställer sig upp själv mot soffan eller bordet och har börjat "prata". Växt har hon också gjort. Hon är jättestor och har växt ur en hel del kläder. Hennes vita hår börjar typ synas lite också. Ska bli kul och se hur mycket hon hinner utvecklas innan det är dags för mig att åka tillbaka till Sverige.


New York, Boston och New York!

Kanske blir New York på lördag i alla fall. Hoppas verkligen! I så fall blir det Pennsylvania också!

Sedan har jag pratat med Rebecca på Skype idag. Vi borde göra det oftare, det kostar ju liksom ingenting. Vi har i alla fall hittat bussar till New York och Boston och ett hostel i Boston. Så nu har jag bokat ett dubbelrum med eget badrum. Sedan kom vi fram till att hotellen/hostellen i New York var alldeles för dyra så vi kanske kan bo hos Rebeccas mamma i Connecticut de tre nätterna. Ska bli mycket nice det här!

Pics

Thanksgiving!

På middagen med Katie och hennes kompisar - min första pumpaåaj!

SolUPPgång i Baltimore

På Tappan Zee Bridge över Hudson River. Man ser Manhattan borta vid horisonten!

En svensk traktor var det första jag såg i Connecticut

Kalkonen!

Taylor, Amanda, Holden, Tommy och jag pusslade

Maaaaaaat!

Efterrätten som var alldeles för god!

Jiggles

Biografen där vi såg Bolt

Lite annat!

Massa god mat från Wholefoods!

Bubbelvatten!

IKEA

Mysigt värre

Avocado A.K.A "The lots of poopies"

Juste - hjälp!

Jag har funderat lite över pengarna på mitt svenska konto. Dollarn går ju upp och ner hela tiden och just nu är den på över 8 kr. Men ibland är den ju nere på 7. Borde jag ta ut en del av det när dollarn är låg? Tänker jag rätt då? Eller borde jag ha kvar dem i fall dollarn skulle bli ännu lägre?

Oops

Var ju inte lite dåligt med uppdatering här. Men det har inte hänt så mycket värt att skriva om. Har jobbat, tittat på Bird cage och tre första avsnitten av Entourage och sedan inte mycket mera.

I morgon blir det nog gymmet. Kanske fredag också. Annars vet jag inte vad som händer. Skulle ju till New York på lördag men det verkar inte bli av om jag inte hittar någon som kan följa med. Känns surt för jag ville verkligen se New York innan jul. Har ju sett fram emot det i typ mer än en månad.