Igår och idag

I går var det ju skiva. Kvällen började med att jag, Camilla och Emelie åkte hem till Sanna för att tillsammans ta oss in till stan. I pissvädret. Vid centralen sa vi hejdå till Emelie och Sanna och jag och Camilla gick till McDonalds. Sedan träffade vi Alex, Martin, Simon och Kevin vid Sergels torg och åkte till Djurgården där skivan ägde rum. Jag och Camilla träffade två jättetrevliga tjejer i kön. Den ena var jätterolig. "Ursäkta, är du vakt?", "Det är så oskönt" och "Det här håller inte" var väl det hon sa i stort sett hela tiden. Men jag förstod henne för vi fick komma in en halvtiumme försent för det var några minderåriga som inte ville gå därifrån. Men till slut kom vi in. Det blev lite dans och lite socialisering innan vi åkte hem. Träffade bland andra Jennifer. Och självklart Maria också som bjudit dit oss. Jag åkte hem med Kevin och Martin och på bussen satt vi och var jättesugna på Donken. Vi satt typ och pratade om Dubbel cheeseburgare med bacon en stor del av resan. Men när vi kom till McDonalds var det stängt!! De ska ju ha öppet alltid! De hade stängt klockan 1. Som tur var hade Max öppet på andra sidan gatan. Köpte en Supremeburgare och en tacodip. Men inga pommes så jag fick doppa hamburgaren i dippen. Gick väl lite sådär men det var gott. Sedan åkte vi hem.



Konstigt nog var jag inte så jättetrött i morse. Gick upp vd halv 8, sminkade mig, klädde på mig och satte upp håret som fortfarande var krulligt sedan gårdagen. Första lektionen var religion som kanske inte var så jätterolig för Camilla var inte där och de flesta vet ju redan varför så det behöver jag inte nämna ;). Men jag och Josefine var riktigt duktiga när vi skulle lära klassen var kyrkans världsråd var. Vet ju inte ens själv.

Sedan var det naturkunskap. Och det var inget läxförhör så jag hade pluggat i onödan. Istället gick nästan hela lektionen åt till dissektion av lammhjärta och -lunga. Fy fan säger jag bara! Jag var tvungen att vara med fast jag svimmat av att ha sett blod på TV och av låtsasblod. Satt där och blundade i stort sett hela tiden. Ellen petade på det! Usch på henne! Men efter dissektionen kollade vi blodtryck och lungkapacitet och jag hade normala värden där. Hade till och med bättre lungkapacitet än normalt för min längd.

Efter det åkte vi till Sollentuna för att jag och Sanna upptäckte igår att de flyttat kebaben så vi var ju tvungna att prova äta där men det var inte lika bra som på förra stället. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och då kom även Camilla för vi skulle ju ha projektredovisning. Den gick faktiskt ganska bra, fast jag var så nervös. Förstår inte varför jag alltid blir så nervös. Men men. Efter alla redovisningar åkte jag, Ellen och Emelie till Subway för att hälsa på Sanna. Sedan tog jag värsta omvägen hem för att slippa vänta ute så länge som möjligt så jag åkte nästan med Emelie hela vägen hem. Men det var trevligt. Nu sitter jag och lyssnar på Gefle-Djurgården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback