Jävla kärring!

Alltså orka med min projekthandledare! Som sagt var ju Camilla sjuk idag men jag åkte dit för att det skulle verka lite misstänkt om ingen av oss kom dit. Så försökte hon övertala mig att redovisa inför typ mer än 30 personer och jag tycker inte om att prata inför så mycket folk i vanliga fall. Och idag skulle det innebära att jag skulle stå helt ensam medans alla andra var i grupper. Inte riktigt min grej. Det var ju inte bättre av att jag inte tycker om så många i den här gruppen.
Men men, ska sluta vara negativ. Resten av veckan ser ju bra ut i alla fall. I morgon har jag sovmorgon. Sedan ska jag och Camilla prata med några andra lärare och se vad de skulle gjort om vi varit i deras projektgrupp. På eftermiddagen ska jag träffa konfirmanderna. Hade i och för sig kanske varit utan det... Sen är det ju helg! På fredag ska jag till Tyresö och titta på Matrix och Eurotrip så jag kan pricka av några filmer från den jättelånga listan med filmer som jag inte sett än. På lördag är det Djurgården-Brynäs med Alex och Henrik :) och på kvällen skulle kanske Uffe och Cissi komma hit och så skulle vi spela spel. Tänkte kanske jobba på söndag också. Känns sjukt tråkigt att avlsuta helgen så men jag behöver pengar till typ körkort och USA.

Nervös!

Det är mittredovisning på projektarbetet idag och jag måste nog göra det själv! Camilla och jag håller på med en tidning på italienska men Camilla är sjuk. Antagligen måste jag göra det här själv. Ska ringa henne och fråga vad jag ska säga.
Vi har inte hunnit planera så mycket eftersom jag också varit sjuk. Liksom orka att båda blir sjuka nu. Det är så typiskt när det ska vara något med projektarbetet, det är alltid någonting som kommer emellan.
Annars går det rätt bra. Vi har kommit ungefär halvvägs med texterna, sedan ska det redigeras. Hoppas vi lyckas!
Men jag ska ringa Camilla nu och åka till skolan och prata med min handledare. Det bästa vore om vi kunde få göra det här någon annan gång.

Hej hopp!

Satt här och tänkte på att jag kanske skulle skaffa mig en blogg för skojs skull bara. Så gick jag in på blogg.se och tyckte att jag kände igen mig, så jag provade fylla i min mejl på "glömt lösenord" och upptäckte att jag tydligen hade en blogg! Ett år gammal och endast två inlägg men det kan jag ju fylla på! Gör det i morgon :)