Woho! Soccer tomorrow night! :D

Äntligen lugn och ro! När jag vaknade i morse och tog mig uppför trapporna var alla i Jim och Amys rum. Joan var där också. Hon hade kommit med blommor och ballonger för det var tydligen Jim och Amys tionde bröllopsdag, vilket de själva glömt bort. Hon hade också med sig en låda kläder till Emma och Reed som jag tror var någon kusins. Så nu har du massor med nya kläder som självklart skulle provas!

Medans Emma provade alla sina kläder lekte jag och Reed monster och kurragömma. Sedan åt vi lunch och åkte till Flatiron Mall. Emma fick nya örhängen som hon kan ha när skolan börjar och sedan åt vi lite nuggets på Mc Donalds. Efter maten blev det lite kaos. Reedy hade missat sin nap och var riktigt gnällig och så höll han på att välta Mollys vagn, vilket Molly blev vettskrämd av och slutade aldrig gråta. När vi väl kom till bilen hade Molly lugnat ner sig lite och vi började åka mot Lafayette. Men då började Molly gråta igen. Delvis för att hon fortfarande var rädd och delvis för att hon var trött så jag och Amy fick byta plats så jag fick köra medans Amy försökte lugna ner Molly igen samtidigt som hon förklarade vägen för mig. Till slut hittade vi i alla fall till Children's museum. Där inne träffade vi barnens kusiner Gaby, Cata och Lucas och deras mamma och Lucas nanny. Riktigt söta. Cata är hon med de rosa glasögonen. Vi var där ett tag och de fick leka sedan skjutsade jag Amy och barnen till Emmas skola. De hade Ice Cream social idag så Emma fick träffa sin lärare och sina klasskompisar eftersom hon börjar skolan på måndag. När jag skjutsat dit dem åkte jag hem och lagade mat. Nästa gång ska jag nog åka och handla innan för allt var djupfryst och skulle ta sjukt lång tid att laga så det blev pasta med tomatsås och morötter och jordgubbar.

Vi har hunnit med så mycket idag, men det är fredag vilket = LÖN! Så jag och Emma åkte till banken i morse och öppnade ett bank konto till mig så nu har jag $100 på det och $77 på sparkontot!

Nu kom Jim precis hit med ett litet kuvert. Han berättade att de ställt in Peach festival i morgon men jag ska fortfarande träffa au pairerna på Starbucks på Flatiron Mall, så jag ska åka dit själv. Hoppas verkligen jag hittar! I kuvertet som jag fick låg det fotbollsbiljetter! Alltså soccer, inte football! Så om det är lite bättre väder och jag hittar någon med bil som är intresserad på mötet i morgon blir det Colorado Rapids - Kansas City Wigards i Denver i morgon kväll! Jag är överlycklig!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ååhhh, Anders lag! Hoppas du får med dig nån... Håller tummarna! har bni haft aupairmötet med era familjer än? Kul att du ska träffa några.

Kram mamma

2008-08-16 @ 10:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback