The plans

Nu är planerna för lördag nästan klara. Jag ska ta bussen från Chinatown klockan 7.00 am. Kommer fram till New York runt 12 någon gång och då ska jag möta upp Emma någonstans. Sedan ska vi shoppa och kolla på alla juldekorationer de har hela dagen. Sedan blir det middag och hemresa 9.30 pm. Vill att i morgon ska gå riktigt fort, men det är ju tvättdag så det kommer säkert gå hur sakta som helst. Ska fråga om Johanna vill komma över och hålla oss sällskap för att få tiden att gå.


Idag var jag förresten med Jannike. Vi träffade i Chinatown och gick till Starbucks. Sedan satt vi och pratade lite innan vi gick bort till Vita Huset för att titta på julgranen. Den var väldigt sne. Sedan gick vi tillbaka och tog metron till Union Station där vi träffade hennes kompisar. Vi var väldigt länge på Victorias Secret innan vi åkte hem. Trevligt var det :) Men det sjukaste var att både jag och Jannike hade gråa jackor och röda mössor. Alla lär ju tro att det är så man ser ut i Sverige.


Kommentarer
Postat av: mamma



Trevlig resa! Var rädd om dig i storstaden. Upp tidigt & sent i säng, men det är det värt för NY, va? Kul med nya vänner & att det blir varierade aktiviteter i vardagen...

2008-12-05 @ 06:52:13
Postat av: Paps

Idéer (om du tycker Starbucks börjar bli FÖÖÖÖÖÖÖÖR vanligt. Gå till något av Manhattans trevliga chokladställen/fik/lunchrestauranger. Det heter Dean & Deluca (är inte säker på stavningen).

Vill ni äta billigt kan ni dra till Greenwich Village och gå på en risotteria som ligger där. Bästa utsikten ser ni på Rockefeller Center, inte Empire State building. Vid RC finns också en cool skridskobana och New Yorks finaste julgran (inte sne). Pussar i massor...och ha det bra.



2008-12-05 @ 23:22:19
Postat av: Jannike

Ja du det där jack- och möss-sammanträffandet var ju lite lagom stört sådär... Hett värre. Hahahaha. Vi syns väl snart igen kanske right? Hoppas du hade kul i New York!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback