4 days to go

Idag är det bara fyra dagar kvar tills jag sätter mig på planet. Börjar kännas nu. Börjar bli stressad av allt som inte är nerpackat ännu men jag har ju ett par dagar på mig.

Det gick i alla fall bra att vara barnvakt igår. Axel vaknade bara en gång när jag nattat honom. Både han och Astrid blev jätteglada när jag kom. Då är det alltid roligt att vara barnvakt. Astrid frågade om jag skulle komma och hälsa på henne på dagis igen och då försökte jag förklara för henne att jag skulle vara borta i ett år. Visste inte om hon skulle förstå men jag sa att när hon fyllt fem år kommer jag hem. Då bjöd hon mig på sitt sexårskalas så jag tror att hon fattade!

Fick inte tag på Linda men jag skrev ett meddelande på facebook. Saknar ju redan killarna för jag inte träffat de sedan i våras!

Kommentarer
Postat av: Josefine

okej! ja mina mamma är de bestämt att hon ska hälsa på och även en kompis som ska till usa! men som du säger, internet och telefon finns ju :) Ah de är sant, första mån kommer nog vara svårats men sen kommer de väl förhoppningsvis vara som en dans på rosor :) blir de ngn övervikt med packningen då :P?

Postat av: Josefine

Ja precis! men ja läste på cc:s hemsida att nu kan man åka som au pair igen efter att redan ha varit iväg tidigare, så de är ju ett stort + tycker jag :D hehe okej, de är 2 väskor som får väga 23 kg va? och handbagage på 5 kg :P?

2008-07-31 @ 16:06:41
URL: http://enalreus.blogg.se/
Postat av: Julia H

En aning, ja. Det går i vågor känns det som, ena minuten vill man dra direkt, i nästa vill man inte alls för att man är så jäkla nervös, och i stunden efter det känner man sig bara avtrubbad och vet knappt vad man vill alls.



Nu har jag fått svår pms också. Fun times. Iofs bättre att få det idag så det går över tills måndag, än att behöva ha det på orientationen nästa vecka.



2008-07-31 @ 20:23:40
URL: http://aupairsomewhere.blogg.se/
Postat av: Caroline

Var är det du ska hän? :)

2008-07-31 @ 20:59:45
URL: http://carolinesandqvist.blogg.se/
Postat av: Josefine

precis, bra att möjligheten finns :) hehe okej, men frågan är hur mycket man får betala / kg i övervikten :P då kan de ju vara värt de ;)

2008-08-01 @ 00:10:54
URL: http://enalreus.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hehe okej, men gills typ handväska som handbagage? annars kan man ju proppa ner saker i den :D

2008-08-01 @ 00:21:10
URL: http://enalreus.blogg.se/
Postat av: Caroline

Svar: Åh, vad spännande! Hur länge ska du vara där? Du får ju inte missa att kolla Hockey, inte för att det är så jättekul, mest bara för att ha gjort det i USA :D

2008-08-01 @ 10:30:35
URL: http://carolinesandqvist.blogg.se/
Postat av: Josefine

haha okej, men du kanske ska kolal upp de med flygbolaget, så de inte blir problem när du ska checka in :P?

2008-08-01 @ 12:14:08
URL: http://enalreus.blogg.se/
Postat av: Caroline

Svar: Okej, jag tror att du kommer få det superbra!

Haha okej :D Det är bra det ;)

2008-08-01 @ 12:43:29
URL: http://carolinesandqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback