Sista barnvakten idag

Har packat lite mer idag och nu är det typ bara smink och handbagage kvar! Ska åka och vara barnvakt strax, för sista gången här i Sverige. Försökte få tag på Linda också för jag ville säga hejdå till killarna men de var inte hemma. Kommer sakna dem! Men nu måste jag duscha.


Kommentarer
Postat av: Marielle

Åååh, barnvakt. :-) Det låter helt underbart! ♥

Postat av: Josefine

hehe okej, men allt känns bra och så? :) jo nu känns det riktigt bra igen, tror jag behövde komma ifrån staden lite och bara verkligen tänka på va som känns rätt, och hur nervös jag än är så känns de här rätt! ringde cc idag så de kommer väl ngt om någon dag antar ja :) men lixom, hur känner du med tanke på allt att du ska vara borta ett år? och lämna mamma,pappa o alla? blir du inte gråtig när du tänker påre :P?

2008-07-30 @ 19:42:57
URL: http://enalreus.blogg.se/
Postat av: Josefine

okej va skönt att du känner så! de du säger är så himla sant, de är verkligen det, o de är så jag måste tänka, för de är saknaden av alla här hemma som gör mig rädd, men ja vet att när man väl kommer iväg kommer man förhoppningsvis ha de bästa året ur sitt liv :) ja de hoppas jag också, har fått nytt avresedatum nu så de ska nog ordna sig :)

2008-07-30 @ 23:38:29
URL: http://enalreus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback