Tyskland, Turkiet och Ryssland i semifinal

Helt sjukt! Lagen som varit favorittippade i EM har ju varit Portugal, Kroatien och Holland. I förrgår förlorade Portugal mot Tyskland. Igår åkte Kroatien ut mot Turkiet. Snacka om otur! Det stod 0-0 i full tid och när det är typ två minuter kvar gör Kroatien ett mål så hade de bara backat hem hade de ju kunnat vinna men på något sätt lyckas Turkiet göra mål. Jag såg inte matchen men pappa berättade att när klockan stod på 119 minuter och 58 sekunder sköt någon turk ett inlägg som togs emot av en annan turk när sekundvisaren stod på 59 och precis när klockan slår över på 120 minuter dunkar han inte bollen i krysset. Värsta drömmålet! Direkt efter blåste domarn av matchen och det blev straffar. Två kroater missade och den turkiska målvakten räddade ett skott så Turkiet gick vidare. Idag var det Holland-Ryssland. Den började ganska tråkigt men blev mer och mer spännande. I full tid stod det 1-1 efter att Holland kvitterat i 86:e minuten. Efter förlängning hade ryssarna vunnit med 3-1. Helt sjukt att alla favoriter åkt ut! Imorgon är det Italien-Spanien. Hoppas verkligen att Italien vinner!