Busted!

Jag och Camilla blev haffade av polisen idag! HAHA! Ska berätta från början! Det var tänkt att vi skulle träffa Frida och Linda idag men eftersom Fridas värdmamma kom hem så sent så hann vi inte. Jag och Camilla bestämde oss då för att åka ut och göra någonting. Klockan var redan halv elva och nästan allt var stängt men vi ville i alla fall åka och kolla om Burger King var öppet. På vägen dit ser vi Marlene, Sarah, Christina och Markus som är på väg från Molten Java. Vi stannade och pratade lite med dem och sedan sa vi hejdå. Jag fick säga extra mycket hejdå till Marlene eftersom det var sista gången vi träffades innan jag och Camilla ska hälsa på henne i Wien.

Drive thrun på Burger King var öppen så vi körde igenom och köpte en hershey pie och en oreo shake. Sedan ville vi ju sitta någonstans att äta den och Camilla kom att tänka på en lekpark som inte låg så långt borta. Vi åkte dit och satte oss på gungorna och åt och pratade och gungade. När vi gick in i parken var där en skylt som det stod att bara de som hade tillåtelse fick vara i parken, men vi trodde ingen skulle bry sig och om någon brydde sig så kunde vi ju bara överdriva våran svenska brytning och låtsas att vi inte förstod vad som stod på skylten.

Medan vi sitter där kommer en polisbil som kör förbi och vänder. Den kör riktigt sakta tillbaka och börjar lysa med en stark lampa över den stora gräsplanen bredvid lekparken och vi tyckte det var lite spännande! De fortsätter sedan att lysa över lekparken, men där vi satt på gungorna syntes vi inte för det var en liten kulle där. Sedan svängde polisbilen runt hörnet och stannade mitt emot Camillas bil och lyste upp hela den för att kunna se registreringsskylten. Då blev vi nervösa. Vi visste inte om vi skulle gå dit eller sitta kvar till polisen bad oss flytta på oss. Efter ett tag går kommer det ut en polis som börjar gå mot oss och vi börjar gå mot honom. Hela tiden var jag jätterädd att han skulle skrika "STAY WHERE YOU ARE!" och dra fram en pistol! Men det gjorde han inte. Han kom fram och vi frågade om det var något fel. Han sa att någon ringt och berättat om någon som sprang runt med en ficklampa i parken, men egentligen fick vi inte vara där eftersom det var mörkt men han skulle inte brytt sig om han bara åkte förbi. Jätteschysst var han, men det var ju lite spännande ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback