No NY

Jag orkar inte åka till New York. Vaknade helt töppt och med lite ont i halsen. Har tappat räkningen på hur många gånger jag varit förkyld de senaste 8 månaderna.

Men men, Josh gillade allt jag köpte igår och vi har redan hunnit med att göra glass. Det blev choklad, jordgubb, vit tranbör/peach, apelsin, lila vindruva och citron :)

Kommentarer
Postat av: matilda

men amanda då! krya på dig! pss, får jag komma på glass kväll? :) ds.

Postat av: mamma

Jaa, bra att du chillar. Alla dagar kan inte vara fullt ös... Spännande det lät med glassen! Många olika smaker... Var det svårt? :O)

2009-03-22 @ 19:40:43
Postat av: Mikaela

Sv: Sa man far lista pa folk att carpoola med efter man skrivit upp sig och betalat? Tank om allt blir upptaget da? Vad kostar det om man carpoolar?

2009-03-22 @ 19:48:25
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: Pappa

Okej. Men du har ju varit i NY några ånger så det var säkert ingen fara. Glassiiiiiiiiiigt!

2009-03-22 @ 21:28:00
Postat av: johan

Tråkigt gumman,Krya på dig!Se till att vara piggelin när Mamma och jag kommer.Du kommer att fullt upp med att vara:Dotter/Guide/Tolk/Reseledare/Partypolare/Planeringschef/Svensk/Amerikan/Resaurangexpert/Evenemangstipsare.......;)

Apropå glass..Tänkte på dig igår! Vi hade avsmakning på nya desserter här på jobbet.Jag tror att du kommer att gilla "Triplo Chokolat".

Ljuvlig chokladsås i botten med ett mellanskikt av ljus chokladmousse och mörk chokladcreme på toppen.Högst upp flarn av vit choklad.......Allt varvat i ett stort glas.

Helt enkelt en Amandaprodukt......KramizarJohan

2009-03-24 @ 09:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback