Back to reality

Jag lyckades ta mig upp idag. Är så trött men det hör väl till. Micke och jag avslutade helgen med att gå på Hair på Stadsteatern igår. Den var riktigt bra! Träffade ju såklart Rebecca där också eftersom vi träffas överallt. Senast stod jag och väntade på ett rödljus vid Norrtull när Rebecca ringer och frågar om det är jag som sitter i bilen framför henne med djurgårdsmössa och det var det.

Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Jag har haft min stora grabb på dagis, på tre olika dagis dessutom. Jkpg, Tranås och här. Inget har passat mig bra. Läroplanen har jag till och med fått hem delar av - för att jag vart intresserad.

Men till saken hör att jag själv har väldigt negativa upplevelser i samband med dagis, även nära vänner till mig som jag känner väl. Kläder som försvinner dagligen och hela tiden, barn som går på pottan får plötsligt en blöja påsatt och sen t.ex. att de inte har koll på barnen. T.ex. en dag när jag kom till dagis var de ute, men visste inte vart Linus var. Dagis har en inhägnad gård men han var inte där - trots att alla andra barn och alla fröknar var där. Efter mycket letande hittades Linus inne i skolbyggnaden...

Njae, känns som jag har lite bättre koll på mina barn själv ;)

Sen träffar de även andra barn bortsett från sina syskon - jag har vänner med barn - med flera barn, som vi träffar då och då. Sen finns öppna förskolan där vi brukar vara minst 7-8 föräldrar samtidigt med våra barn (alla har mellan 1-3 barn med sig)... så barn träffar de - och varken J och R har "svårt" att samarbeta eller dela med sig i dagsläget ;)

Däremot har jag full förståelse för barn som är ensambarn, de behöver kanske det mer...

Men jag känner inte att jag ska behöva ta upp samhällets resurser bara för att göra det smidigt för mig själv liksom ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback